Mad Clip: Νεκρός σε τροχαίο ο δημοφιλής ράπερ!

07:42 2/9/2021 - Πηγή: Sportime

Με πολύ τραγικό τρόπο έχασε τη ζωή του ο γνωστός ράπερ Mad Clip, που ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έρχονται, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε τον έλεγχο της Porsche που οδηγούσε με αποτέλεσμα το όχημά του να καρφωθεί σε δέντρο.

Όλα αυτά επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, στην εκκλησία Παναγία Φανερωμένη, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Ο 34χρονος βρισκόταν όπως φαίνεται

και από τα social media του στο γάμο ενός φίλου του, λίγο πριν το τραγικό συμβάν.

Οι άντρες της πυροσβεστικής, έκαναν δύο ώρες για να απεγκλωβίσουν τον Mad Clip, ο οποίος ήταν μόνος του στο όχημα, μάλιστα δεν είχε τις αισθήσεις του και άμεσα μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, αλλά δεν άντεξε.

«Ολοκληρώθηκε απεγκλωβισμός ατόμου χωρίς τις αισθήσεις του από Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο, με τη χρήση διασωστικής σειράς και παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ, επί της Λεωφόρου Αθήνας στη Βουλιαγμένη Αττικής. Επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα», ανέφερε η πυροσβεστική.

Διαβάστε επίσης:

e-Sportime (2/9): Κατέβασε την ηλεκτρονική εφημερίδα – Καμπανάκι για την Εθνική τα αμυντικά κενά που ανέδειξε ο Τσούμπερ

Σαν Σήμερα 2 Σεπτεμβρίου: Ο μεγάλος Μάνος Κατράκης περνάει στην αιωνιότητα

ΠΑΟΚ – Γαλατασαράι: Σαν σήμερα το σπουδαίο φιλικό ανθρωπιάς

Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα