Live ενημέρωση: Ο Παναθηναϊκός επικρατεί της ΑΕΚ με 2-1!

18:59 3/4/2024 - Πηγή: Sportime

Live ενημέρωση στα παιχνίδια Ολυμπιακός–Άρης (19:00), ΠΑΟΚ-Λαμία (19:30), Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (21:00) για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ Super League.

Live ενημέρωση: Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 2-1 Τελικό

Παναθηναϊκός

ΑΕΚ | Ξεχύθηκε στον αιφνιδιασμό ο Ιωαννίδης – Πάνω από τα δοκάρια το σουτ του

Τέλος στη Λεωφόρο! Ο Παναθηναϊκός επικρατεί με 2-1 της ΑΕΚ και βάζει φωτιά στη μάχη του τίτλου. Ο ΠΑΟΚ έχει 66 βαθμούς, η Ενωση 65, το τριφύλλι 62 ενώ ο Ολυμπιακός ανέβηκε στους 62′

Έξι τα λεπτά των καθυστερήσεων στη Λεωφόρο, μετράνε ήδη. Η ΑΕΚ είχε δύο καλές στιγμές, η μία στο 90+1′ σε εκτέλεση φάουλ του Γκατσινοβιτς (μεγάλη απόκρουση του Νταγκόφσκι) και η 2η στο 90+7′ με τον Πόνσε να κάνει κεφαλιά, άουτ!

Η ΑΕΚ έχει τα ηνία όσον αφορά την κατοχή της μπάλας στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς ο Παναθηναϊκός έχει κλειστεί στο 1/3 του γηπέδου. Ωστόσο οι πράσινοι αμύνονται αρκετά καλά και ουσιαστικά δεν έχουν απειληθεί σοβαρά από τους κιτρινόμαυρους.

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ | Σωτήριο τάκλιν του Γέντβαϊ – “Πήρε την μπουκιά από το στόμα” του Πόνσε

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ | Δεν βρήκε όπως θα ήθελε την μπάλα το Γκατσίνοβιτς – Σταθερός ο Ντραγκόφσκι

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ | Τετραπλή αλλαγή από τον Μ. Αλμέιδα στο 57′

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ | Λίγο έξω η βολίδα του Ιωαννίδη

Δείτε εδώ τις φάσεις και τα όλα τα γκολ απο το ΠΑΟΚ-Λαμία 3-1

Δείτε εδώ το 3-1 του ΠΑΟΚ επί της Λαμίας

46′: Άρχισε το Β’ μέρος

Η απόλυτη ανατροπή | Μπακασέτας & Ιωαννίδης γυρίζουν το ματς σε 2′!

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ | Το πέναλτι που ζήτησαν οι “Πράσινοι” σε πτώση του Γέντβαι

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ | Ακυρώθηκε για οφσάιντ του Αράο το γκολ του Μπακασέτα

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ | Ο Μπακασέτας δοκίμασε τον Αθανασιάδη με δυνατή εκτέλεση φάουλ

34′ ΓΚΟΛ Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 2-1: Τρομερός ρυθμός στο ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό να είναι ανώτερος μετά το 15′ και με δύο γκολ να πετυχαίνει πλήρη ανατροπή μέσα σε ένα δίλεπτο! Ο Μουκουντί κάνει δύο σοβαρά λάθη. Στο 1-1 ο Μπακασέτας είναι αυτός που με μακρινό σουτ ισοφαρίζει. Στο 34′ ο Καμερουνέζος κάνει ακόμη μεγαλύτερο λάθος, με τον Ιωαννίδη να κλέβει και να σκοράρει με άψογο μυτάκι για το 2-1! Μάλιστα στο 24′ είχε ακυρωθεί ένα ακόμη γκολ των πράσινων για οσφάιντ του Αράο.

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ | Ανεπανάληπτη ευκαιρία με τον Τσούμπερ – Καθυστέρησε και αστόχησε

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ | Στο δοκάρι το σουτ του Μπερνάρ – Τεράστια ευκαιρία για τους “Πράσινους”

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ | 0-1, η επιμονή του Ελίασον έφερε το γκολ για την ‘Ένωση”, σκόρερ ο Βίντα

ΠΑΟΚ-Λαμία Δείτε εδώ το 2-1 με τον Σβαμπ (vid)

ΠΑΟΚ-Λαμία 3-1 Τελικό: Ο Άρης παίρνει μια πολύτιμη νίκη με ανατροπή μετά το 0-1 της Λαμίας στο 7′ με Ρούμπεν Μαρτίνεθ. Οι ασπρόμαυροι απάντησαν με λίγο πριν τις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Μιχαηλίδη (1-1), με τον Σβαμπ να ολοκληρώνει την ανατροπή με δύο γκολ, στο 70′ και το 88′ με πέναλτι.

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ | Όμορφο κλίμα πριν τη σέντρα – Αγκαλιές ανάμεσα στους πρωταγωνιστές

ΠΑΟΚ-Λαμία: Φοβερή επέμβαση του Κοσέλεφ (video)

ΠΑΟΚ-Λαμία: «Πολυορκία» του ΠΑΟΚ (video)

6′ ΓΚΟΛ Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 0-1: Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 0-1: Τραγικό λάθος του Χουάνκαρ, ο Βίντα σκοράρει με σουτ μέσα από την περιοχή! Ο Ελίασον εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα πέρασε απ’ όλους, επανέφερε ο Γιόνσον, ο Ελίασον πρόλαβε την μπάλα πριν βγει με τον Χουάνκαρ να μην καλύπτει σωστά τη μπάλα με το σώμα του ώστε να βγει εκτός γηπέδου. ο Ελίασον κλέβει, γυρίζει στον ελεύθερο Βίντα και ο Κροάτης ανοίγει το σκορ.

70′ ΓΚΟΛ ΠΑΟΚ-Λαμία 2-1: Λύτρωση για τον δικέφαλο με εξαιρετικό μακρινό σουτ Σβαμπ μετά γύρισμα του Ζίβκοβιτς στον Αυστριακό μέσο. Εξαιρετικός σήμερα κατά τα άλλα ο τερματοφύλακας της Λαμίας Κοσέλεφ, όμως εδώ δεν μπορούσε να κάνει κάτι.

1′: Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: Σέντρα στο ντέρμπι!

Live ενημέρωση: Οι συνθέσεις στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Παναθηναϊκός: Ντραγκόφσκι, Ακαϊντίν, Γεντβάι, Κώτσιρας, Χουάνκαρ, Αράο, Τσέριν, Μπακασέτας, Βέρμπιτς, Μπερνάρντ, Ιωαννίδης.

Στον πάγκο: Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Ρούμπεν, Λημνιός, Μαντσίνι, Μλαντένοβιτς, Γερεμέγεφ, Τζούρισιτς, Βιλένα.

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Βίντα, Μουκουντί, Ρότα, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Ελίασον, Τσούμπερ, Μάνταλος, Γκαρσία.

Στον πάγκο: Γκίνης, Κάλενς, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Λιούμπισιτς, Άμραμπατ, Αραούχο, Πόνσε, Φερνάντες.

Ολυμπιακός-Άρης 3-0 ΤΕΛΙΚΟ

89′ ΓΚΟΛ Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ ΓΚΟΛ 3-0: Σαν σε… προπόνηση ο Ολυμπιακός φτάνει σε τρίτο τέρμα, εκμεταλλευόμενος τα μεγάλα κενά στην άμυνα του Άρη, για μία ακόμη φορά . Σέντρα από τον Ρίτσαρντς για τον Καρβάλιο που σκοράρει από κοντά για το 3-0.

60′: ΠΑΟΚ-Λαμία 1-1: Παραμένει ισόπαλο το σκορ μετά από τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα. Ο ΠΑΟΚ έχει την υπεροχή όσον αφορά την κατοχή, ωστόσο δεν μπορεί να απειλήσει ουσιαστικά με ευκαιρίες. Κάτι που συνέβη εν πολλοίς και στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο ήρθε η ισοφάριση στις καθυστερήσεις.

84′: Ολυμπιακός-Άρης 2-0: Πρώτη καλή στιγμή για τον Θεό του πολέμου μετά την πρώτη στο ξεκίνημα του ματς με τον Οντουμπάτζο. Αυτή τη φορά ο Φετφατζίδης ξεμαρκάρεται ωραία μέσα στην περιοχή αλλά το «κοφτό» σουτ που πιάνει φεύγει δίπλα από το αριστερό δοκάρι!

46′: ΠΑΟΚ-Λαμία 1-1: Άρχισε το Β΄ μέρος.

ΠΑΟΚ-Λαμία: Ο Μιχαηλίδης ισοφαρίζει σε 1-1 (vid)

60′: ΓΚΟΛ, Ολυμπιακός-Άρης 2-0: Με τη συμπλήρωση μιας ώρα αγώνας στο Καραϊσκάκη γίνεται το 2-0: Ο Γιόβετιτς στρώνει στον Ποντένσε που σουτάρει από τα όρια της περιοχής και η μπάλα (πιθανότατα κοντράρει ελαφρώς προτού) καταλήξει στο δεξί δοκάρι του Κουέστα, χαμηλά που δεν τη φτάνει. Το πρόσωπο του Άρη δεν έχει βελτιωθεί στο Β μέρος παρά τις αλλαγές που έγιναν στην αρχή από τον Μάντζιο. Οι κίτρινοι δεν απειλούν, δεν κρατούν μπάλα και γενικότερα δεν έχουν ένταση και δημιουργία επιθετικά. Ο Ολυμπιακός δεν κάνει κάτι το σπουδαίο, απλά παίζει όσο χρειάζεται να κερδίσει σχετικά εύκολα.

ΠΑΟΚ-Λαμία: Πιέζουν για την ισοφάριση οι γηπεδούχοι (vid)

46′: Ολυμπιακός-Άρης 1-0: Άρχισε το Β’ μέρος με τριπλή αλλαγή για τους φιλοξενούμενους. Φαμπιάνο αντί Ροζ, Ζαμόρα αντί Σαβέριο και Γκαρθία στη θέση του Ζιλ.

ΠΑΟΚ-Λαμία: «Αγγίζει» το 2-0 ο Σλίβκα (vid)

ΠΑΟΚ-Λαμία: Γκολ ο Τσιλούλης – Ακυρώθηκε για οφσάιντ (vid)

Δείτε εδώ το 0-1 της Λαμίας επί του ΠΑΟΚ (vid)

ΠΑΟΚ-Λαμία: Τα στεφάνι του Βιεϊρίνια για τον αδικοχαμένο οπαδό (vid)

21′ ΠΑΟΚ-Λαμία 0-1: Ξανά κοντά στο 0-2 η Λαμία, καθώς ο Τσιλούλης έστρωσε στον Λέικ αλλά εκείνος πλάσαρε πολύ άστοχα, αν και σε πλεονεκτική θέση μέσα από την περιοχή!

Ολυμπιακός-Άρης 1-0 στο Ημίχρονο με το γκολ του Ελ Κααμπί από το 6′. Γενικότερα οι Πειραιώτες είχαν το πάνω χέρι στο πρώτο μέρος έχοντας κι ακόμη 1-2 ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι στο 39′.Ο Άρης δεν έχει ένταση στο παιχνίδι του με εξαίρε στη τα πρώτα λεπτά, ενώ παρουσιάζει και αρκετά κενά μεσοαμυντικά.

39′ Ολυμπιακός-Άρης – Χαμένο πέναλτι για τους Πειραιώτες: Ο Ελ Καμπί βγαίνει τετ α τετ με τον Μπράμπετς, ο Τσέχος στόπερ τον ανατρέπει και ο διαιτητής δίνει πέναλτι. Ο φορ του Ολυμπιακού αναλαμβάνει ο ίδιος την εκτέλεση, ωστόσο είναι κάκιστη, με τον τερματοφύλακα Κουέστα να μπλοκάρει σαν σε προπόνηση.

7′ ΓΚΟΛ: ΠΑΟΚ-Λαμία 0-1: Οι φιλοξενούμενοι παγώνουν την Τούμπα καθώς ανοίγουν το σκορ από τραγικά λάθος στην άμυνα του διεφάλου. Από μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, Κετζιόρα και Κοτάρσκι δεν συνεννοούνται καθόλου καλά, με τον Μαρτίνεθ της Λαμίας να επωφελείται και να σκοράρει από τα δεξιά! Μάλιστα στο 15′ η ομάδα του Λεωνιδα Βόκολου πέτυχε και 2ο γκολ με τον Τσιλούλη, ωστόσο ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Live ενημέρωση: ΠΑΟΚ-Λαμία – 1′: Άρχισε το ματς της Τούμπας

20′: Ανοιχτό παιχνίδι μετά το 1-0. Ο Άρης βγαίνει μπροστά, δημιουργεί προϋποθέσεις επιθετικά. Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός έχει την κατοχή και προσπαθεί να πετύχει ένα δεύτερο γκολ. Πριν λίγο είχε μια καλή φάση με ένα ωραίο φάουλ του Φορτούνη που έφυγε λίγο άουτ.

6’ΓΚΟΛ 1-0: Ο Ολυμπιακός ανοίγει το σκορ από πολύ νωρίς καθώς μετά την ευκαιρία του Άρη πετυχαίνει γκολ στην πρώτη καλή δική του φάση. Άψογη σέντρα από τον Φορτούνη, ο Ελ Καμπί με δυνατή κεφαλιά νικάει τον Κουέστα για το 1-0! Μεγαάλα κενά στο κέντρο της άμυνας του Άρη στα πρώτα λεπτά.

2′: Πρώτη μεγάλη στιγμή στο ματς είναι για τον Άρη! Ο Οντουμπάτζο μπαίνει στην περιοχή από τα δεξιά, κάνει κοφτή ντρίπλα και σουτάρει δυνατά, με τη μπάλα να περνάει λίγο πάνω από την εστία του Τζολάκη.

Ολυμπιακός-Άρης – 1′: Άρχισε το ντέρμπι!

Live ενημέρωση: Οι συνθέσεις στο ΠΑΟΚ-Λαμία

 ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι-Σοάρες, Μιχαηλίδης, Κετζιόρα, Βιεϊρίνια-Τσιγγάρας, Οζντόεφ-Κωνσταντέλιας, Ντεσπόντοφ, Ζίβκοβιτς-Σαμάτα.

Στον πάγκο: Ταλιχμανίδης, Μπάμπα, Σάστρε, Κουλιεράκης, Σβαμπ, Μεϊτέ, Μουργκ, Τάισον, Μπράντον.

Λαμία: Κοσέλεφ, Φερέιρα, Σιμον, Τζανετόπουλος, Κορνέζος, Νούνιες, Τζανδάρης, Τσιλούλης, Μαρτίνεθ, Λεικ, Σλίβκα.

Στον πάγκο: Χατζηεμανναουήλ, Τσούκαλος, Κοντονίκος, Σαντάνα, Μάλτσι, Στάνκο, Γιαννούτσος, Βασιλαντωνόπουλος, Τόσιτς.

Οι συνθέσεις στο Ολυμπιακός-Άρης

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ρίτσαρντς, Έσε, Τσικίνιο, Ποντένσε, Φορτούνης, Γιόβετιτς, Ελ Κααμπί.

Στον πάγκο: Πασχαλάκης, Ιμπόρα, Ζέλσον, Ελ Αραμπί, Βέζο, Κίνι, Μασούρας, Καρβάλιο, Άμπι.

Άρης: Κουέστα, Οντουμπάζιο, Ρόουζ, Μπράμπετς, Μοντόγια, Ζουλ, Βερστράτε, Σουλεϊμάνοφ, Νταρίντα, Σαβέριο, Μορόν.

Στον πάγκο: Χουτεσιώτης, Φαμπιάνο, Ντουκουρέ, Φεράρι, Γκαρθία, Σαμόρα, Ανσαριφάρντ, Φετφατζίδης, Τζούρασεκ.

Διαιτητής: Ερίκ Βατελιέ (Γαλλία)Βοηθοί: Χισάμ Ζακρανί και Αλεξί ΟζιέVAR: Μπενουά Μιλό (AVAR) Πολυχρόνη Κωσταρά,Τέταρτος θα είναι ο Φώτης Πολυχρόνης.

Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα