Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Αντωνία σκοτώνει την Αλκμήνη

17:53 3/4/2024 - Πηγή: Sportime

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η γη της ελιάς συνεχίζει να σαρώνει καθημερινά την τηλεθέαση παρότι βρίσκεται αισίως στην τρίτη χρονιά προβολής της.

Συγκεκριμένα, στη σειρά του Mega θα δούμε πάρα πολλά, με την Αντωνία και την Αλκμήνη να έρχονται για ακόμη μια φορά σε σύγκρουση με τα αποτελέσματα να φέρνουν αίμα!

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Αντωνία σκοτώνει την Αλκμήνη

Στη συνέχεια της ιστορίας από τη Μάνη, τόσο η Αντωνία όσο και η Αλκμήνη θα είναι αυτές που θα βρεθούν στο επίκεντρο των εξελίξεων

που έρχονται στην Αρεόπολη.

Ο χωρισμός ανάμεσα τους κάθε άλλο παρά ήσυχος μπορεί να χαρακτηριστεί, γεγονός που τις έφερε αμφότερες σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και επαγγελματικά.

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Mega, οι δύο τους καυγαδίζουν μπροστά στην Ισμήνη, με αποτέλεσμα να της διώξει από τη δουλειά.

Αν και προσωρινά άφησαν τις όποιες διαφορές τους προκειμένου να εναντιωθούν, σέρνοντας την στα δικαστήρια για να πάρουν πίσω τις θέσεις τους, κλήθηκαν να βρούνε μπροστά τους και τον Κωνσταντίνο.

Κάπου εκεί όμως μπαίνει στην εξίσωση ο σύντροφος της Ισμήνης, Κωνσταντίνος που αποφασίζει να τις πετάξει κακήν κακώς από το σπίτι τους!

Όλα τα παραπάνω φαίνεται πως θα κάνουν τις σχέσεις των δύο γυναικών ακόμη πιο δύσκολες με αποτέλεσμα τα πράγματα να πάρουν μια περίεργη τροπή.

Κι αυτό γιατί η Αντωνία θα σκοτώσει την Αλκμήνη!

Δείτε το trailer από το επεισόδιο της Τετάρτης:

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά η Γη της Ελιάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της Ελιάς: Η ώρα της απόφασης πλησιάζει-Τι θα γίνει με Δημοσθένη και Ασπασία;

Η Γη της Ελιάς: Η Κούλα δίνει στη Μαργαρίτα στοιχεία για τη γυναίκα του φούρναρη

Η Γη της Ελιάς: Η ψυχολόγος διώχνει με οργή τον Πότη

Η Γη της Ελιάς: Η κατάθεση της Μαργαρίτας φέρνει αντίθετα αποτελέσματα

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα