Live ενημέρωση: Άρης – Πανσερραϊκός 1-0 ΤΕΛΙΚΟ

Live ενημέρωση στο Άρης – Πανσερραϊκός, παιχνίδι το οποίο διεξάγεται στο Κλεάνθης Βικελίδης (20:00) για την 8η αγωνιστική της Super League.

Live ενημέρωση στο Άρης – Πανσερραϊκός

Απίστευτη εξέλιξη στο παιχνίδι! ΓΚΟΛ ο Άρης στο 6ο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων! Σκόρερ ο Φαμπιάνο και 1-0 με

κεφαλιά μετά από κόρνερ του Σουλεϊμάνοφ! Ήταν η τελευταία φάση του ματς! Τέλος στο ματς, νικητής ο Θεός του πολέμου παίρνει ένα υπερπολίτιμο τρίποντο!

Ο Άρης πιέζει ασφυκτικά Από το 80 και μετά όμως ο Χοβάν είναι εξαιρετικός. Μετά τον Μορόν έχει πει «όχι» και σε Σαμόρα, Σουλεϊμάνοφ με εξαιρετικές επεμβάσεις!

Τρεις μεγάλες φάσεις από τον Μορόν σε 80′, 82΄ 83′ με σουτ, κεφαλιά και ξανά σουτ, με τον Χοβάν να αποκρούσει στις δύο πρώτες, ενώ στην τρίτη είχαμε δοκάρι!

80′: Τελευταίο δεκάλεπτο στο ματς, ο Άρης προσπαθεί, όμως ο εξαιρετικά στημένος Πανσερραϊκός δεν αφήνει κανένα κενό στα μετόπισθεν και μάλιστα καταφέρνει να γίνει επικίνδυνος σε κάποιες αντεπιθέσεις. Δυο και τρεις παίκτες των Σερραίων πέφτουν πάνω σε κάθε κιτρινόμαυρο, αποτέλεσμα να διατηρείται το 0-0

66′: Ο Μάντζιος φρεσκάρει περαιτέρω την επίθεσή του, καθώς αντί του Πάρντο έχει περάσει στο ματς και  τον Σαμόρα

Τριπλή αλλαγή από τον Άκη Μάντζιο στο 57′! Μέσα Νταρίντα, Οντουμπάτζο και ο νεαρός Παναγίδης, Εκτός Τζούρασεκ, Μοντόγια και Μενέντες.

Άρχισε το Β΄ μέρος: Στο ημίχρονο υπήρξε ένταση, καθώς Καρυπίδης και Μάντζιος διαμαρτυρήθηκαν έντονα προς τους διαιτητές για τη φάση του Στάικου με τον Πάρντο, θεωρώντας πως έπρεπε να είχε δοθεί κόκκινη κάρτα.

Ημίχρονο στο Άρης – Πανσερραϊκός, λίγα πράγματα στο ματς και από τις δύο ομάδες. Ο Άρης έχει την υπεροχή, με τη μεγαλύτερη στιγμή να είναι αυτή του 38′ με τον Ρώσο εξτρέμ. Να αναφέρουμε πως θα έπρεπε να αποβληθεί ο Στάικος καθώς  σε μαρκάρισμα του πάτησε τον Πάρντο με τις τάπες χωρίς να πηγαίνει για τη μπάλα. Ο διαιτητής Περράκης έδειξε μόνο κίτρινη. Γενικότερα οι φιλοξενούμενοι έχουν δεχθεί συνολικά 4 κίτρινες σε ένα ημίχρονο, καθώς έχουν κιτρινιστεί και οι Μορέιρα, Πεταυράκης και Δεληγιαννίδης.

38′: Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη! Ο Σουλεϊμάνοφ κάνει εξαιρετική ενέργεια από τα δεξιά, αδειάζει τον Μπέργκστρομ με άψογη ντρίμπλα, στη συνέχεια μπαίνει στην περιοχή και σουτάρει, με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ!

33′: Δεύτερη καλή στιγμή για τους Σερραίους. Καλό διαγώνιο σουτ Δεληγιαννίδης, η μπάλα δίπλα από το απέναντι (δεξί) δοκάρι του Κουέστα!

30′: Ο Άρης εντείνει την πίεσή του επί του Πανσερραϊκού, φτάνει συχνά έξω από την περιοχή, κερδίζει κόρνερ, όμως με εξαίρεση ένα σουτ του Μενέντεζ δεν έχει απειλήσει επί της ουσίας σε άλλη περίπτωση.

22′: Η πρώτη καλή ευκαιρία στο ματς είναι για τον Πανσερραϊκό. Ο Χατζηστραβός έφυγε ωραία σε αντεπίθεση από τα δεξιά, σούταρε μέσα από την περιοχή, όμως ο Κουέστα έπεσε και απομάκρυνε.

15′: Μετά από 15 λεπτά ο Άρης έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπαθεί να γίνει απειλητικός, κυρίως από τα δεξιά όπου κινείται ο Σουλεϊμάνοφ. Ως τώρα όμως δεν έχει καταφέρει να φτιάξει κλασικές ευκαιρίες. Στο 12′ πάντως Ο Μοντόγια έκανε το γύρισμα, αλλά ο Μορόν δεν πρόλαβε να βρει τη μπάλα ώστε να τη στείλει στα δίχτυα.

1′: Άρχισε το ματς. Με 4-2-3-1 και οι δύο ομάδες. Ο Άρης με τον Μορόν στην κορυφή της επίθεσης, τον Πάρντο πίσω του και τους Μενέντεζ και Σουλεϊμάνοφ αριστερά και δεξιά. Ο Πανσερραϊκός με Άλεξιτς στην κορυφή, τον Χατζηστραβό πίσω του ως επιτελικό και τους Πηλέα, Μούργο, αριστερά και δεξιά αντίστοιχα.

Άρης: Κουέστα, Μοντόγια, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φεράρι, Βερστράτε, Τζούρασεκ, Πάρντο, Σουλεϊμάνοφ, Μενέντες, Μορόν.

Στον πάγκο: Χουτεσιώτης, Χριστοδουλόπουλος, Ντουκουρέ, Ζαμόρα, Ματαρίτα, Οντουμπάγιο, Νταρίντα, Κάρλσον, Παναγίδης.

Πανσερραϊκός: Χόβαν, Αυλωνίτης, Μπέργκστρομ, Πεταυράκης, Πηλέας, Χατζηστραβός, Μορέιρα, Στάικος, Μούργος, Δεληγιαννίδης, Άλεξιτς.

Στον πάγκο: Κατσικας, Κολομπίνο, Θυμιάνης, Τόμας, Μασκανάκης, Γουλερι, Σοφιανός, Γκοτζαμανίδης, Ουεντραόγκο.

Διαιτητής: Περράκης Βοηθοί: Σινιοράκης, Β. Μωυσιάδης 4ος: Τσιάρας VAR: Τζήλος AVAR: Παπαδάκης

Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα