H Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι… ατελείωτη! (pics)

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι μια από τις πιο «εκρηκτικές» παρουσίες της ελληνικής showbiz. Το εντυπωσιακό παρουσιαστικό της σε συνδυασμό με την έντονη γυμναστική έχουν ανάγει την 39χρονη ηθοποιό/παρουσιάστρια σε μία από τις ομορφότερες γυναίκες του θεάματος.

Έχει δικό της κλασάτο στυλ, εμφανισιακά δεν μοιάζει με καμία άλλη σελέμπριτι από τη χώρα μας κι επιπλέον διαθέτει σπάνιες αναλογίες.

Παρότι είναι μητέρα δύο παιδιών και οι υποχρεώσεις της είναι πολλές, η Ντορέττα γυμνάζεται αρκετές ώρες την εβδομάδα, ενώ τα τελευταία χρόνια κάνει συστηματικά pilates.

Συχνά πυκνά μάλιστα ανεβάζει στους λογαριασμούς που διαθέτει στα social media  φωτογραφίες τόσο από τις ασκήσεις που κάνει όσο και από διάφορα μέρη όπου βρίσκεται.

Βεβαίως δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ότι κάθε ανάρτηση της προκαλεί «φρενίτιδα» στον ανδρικό πληθυσμό, αλλά και θαυμασμό στον γυναικείο. Άλλωστε η Ντορέττα Παπαδημητρίου αποτελεί πρότυπο για αρκετές γυναίκες, όσον αφορά τη μόδα, τη γυμναστική, τη διατροφή και γενικότερα τα θέματα του γυναικείου φύλου.

Ντορέτα Παπαδημητρίου: Δείτε παρακάτω μερικές από τις αναρτήσεις της

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Thursday.. #stretching #pilates #reformerpilates

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα