GNTM: Οι πιθανές αντικαταστάτριες της Ηλιάνας

Για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ο κύκλος του GNTM φαίνεται πως έχει κλείσει οριστικά και αμετάκλητα. Ήδη στο Star ψάχνουν να βρουν την αντικαταστάτρια της και έχουν πέσει μερικά ονόματα στο τραπέζι. 

Πριν από λίγες μέρες η Ηλιάνα διέγραψε από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όλες τις φωτογραφίες από το GNTM και με αυτόν τον τρόπο επιβεβαιώνει τις φήμες που την ήθελαν εκτός του ριάλιτι μόδας.

Το μοντέλο φαίνεται να ακολουθεί το δρόμο

που χάραξε η booker της, Έλενα Χριστοπούλου, που πρώτη βρέθηκε εκτός GNTM, όταν αποφάσισε να συμμετέχει στο «My Style Rocks» του ΣΚΑΪ.

Η θέση της όμως δεν πρόκειται να μείνει κενή και οι άνθρωποι του καναλιού ψάχνουν ποια θα την αντικαταστήσει στην κριτική επιτροπή.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» του ΣΚΑΪ. Το πρόσωπο που συζητείται πιο έντονα να αναλάβει τη θέση είναι αυτό της Δούκισσας Νομικού.

Επίσης το όνομα που έχει ήδη πέσει στο τραπέζι είναι αυτό της Ροζάνας Γεωργίου. Σε περίπτωση που δεν την γνωρίζεις είναι μοντέλο με αξιόλογη στο εξωτερικό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Im more than honored to be alongside so many strong and beautiful models who have shaped this industry we call fashion. @voguemagazine Im screaming!!! Thank you to the best team ever and thank you to all my agents!! Im still rubbing my eyes!! Shot by the great @tylersphotos styled by the best fashion editor #camillanickerson hair by the amazing @jimmypaulhair and make up by the sweetest @hannah_murray1 Also a big big thank you to @felicitybwebb #VogueBeautyWithoutBorders #voguemagazine

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rosanna Georgiou (@rosgeorgiou) στις 12 Μάρ, 2020 στις 5:51 πμ PDT

Το άρθρο GNTM: Οι πιθανές αντικαταστάτριες της Ηλιάνας εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα