GNTM: Φωτογράφιση… τσόντα, φάνηκαν όλα (vid)

Το φετινό GNTM δεν έχει σταματήσει να μας εκπλήσσει με τις δοκιμασίες των επίδοξων μοντέλων. Βέβαια μερικές φορές ξεπερνάνε τα… όρια. 

Το ριάλιτι μόδας θέλει να δείχνει συνεχώς το κοινωνικό του πρόσωπο μέσα από τις δοκιμασίες που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι μοντέλες. Αυτή τη φορά η δοκιμασία επάθλου είχε να κάνει με την υπεραλίευση που γίνεται από τους ψαράδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: GNTM spoiler διαρροή 4/11: Οριστικό! Αυτή αποχωρεί απόψε! (vids)



Τα κορίτσια λοιπόν με έντονα νύχια, μακριά μαλλιά που έφταναν μέχρι το στήθος και μια ουρά γοργόνας έπρεπε να βγάλουν στην φωτογραφία την οργή τους για αυτή την κατάσταση. Πάνω σε μια βάρκα και «παγιδευμένες» στα δίχτυα έπρεπε να βγάλουν το απαιτούμενο συναίσθημα.

Μόνο που… η φωτογράφιση ήταν παραπάνω αποκαλυπτική από όσο έπρεπε. Η παραγωγή μάλιστα στα περισσότερα κορίτσια έβαλε μωσαϊκό για να μην φαίνονται τα απόκρυφα σημεία των κοριτσιών του GNTM.

View this post on Instagram

Τα κορίτσια ανέβηκαν στη βάρκα με φανταχτερά νύχια και… ουρές! Μία όμως θα είναι εκείνη που θα καταφέρει να πάρει το έπαθλο του ταξιδιού. #GNTMgr #StarChannelTv @starchanneltv

A post shared by Greece’s Next Top Model (@gntmgr) on Nov 4, 2019 at 11:48am PST

Άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που το ριάλιτι μόδας έχει σχολιαστεί για την καταλληλότητά του και την ώρα που θα έπρεπε να προβάλλεται.

Νικήτρια της δοκιμασίας, που κέρδισε το ταξίδι στην Μύκονο ήταν η Χαρά, η οποία πήρε μαζί της την Κάιζερ στο νησί των ανέμων.

View this post on Instagram

Γοργόνες στη στεριά, κι ένα μήνυμα που πρέπει να μας αφορά όλους ! Η @genevievevv μας εξηγεί τι θα κάνουν τα κορίτσια για να υποστηρίξουν το concept κατά της υπεραλίευσης. @starchanneltv #StarChannelTv #GNTMgr

A post shared by Greece’s Next Top Model (@gntmgr) on Nov 4, 2019 at 11:22am PST

View this post on Instagram

Τα κορίτσια του #GNTMgr σε backstage moments με την @dustandcream για τη φωτογράφιση «Γοργόνες»! #StarChannelTv

A post shared by Greece’s Next Top Model (@gntmgr) on Nov 4, 2019 at 11:19am PST

View this post on Instagram

To #GNTMgr ξεκινά με πολλές… ανατροπές! Συντονιζόμαστε τώρα στο @starchanneltv. #StarChannelTv @elena_hristopoulou @genevievevv

A post shared by Greece’s Next Top Model (@gntmgr) on Nov 4, 2019 at 11:00am PST

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post GNTM: Φωτογράφιση… τσόντα, φάνηκαν όλα (vid) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
tsonta gmtm
Τυχαία Θέματα