Νέες ύβρεις Σαββίδη στα social media (pic)

21:51 4/11/2019 - Πηγή: To10.gr

Την οργή της φίλαθλης κοινής γνώμης προκάλεσαν όσα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα (2-2), με τον πορτιέρο του Τριφυλλιού να πέφτει θύμα τραμπουκισμού από τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Παρόλα αυτά για τον Γιώργο Σαββίδη για όλα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο φταίει ο «κόκκινος μηχανισμός», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του στα social media.

Μια ακόμα προκλητική ανάρτηση στο Instagram από τον γιο του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και μέλος του «ασπρόμαυρου» Δ.Σ, για τον οποίο προφανώς ισχύουν δύο μέτρα και δύο σταθμά, αφού μέχρι στιγμής δεν έχει κληθεί ποτέ από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα.

«Όσο και να προσπαθείτε να δημιουργήσετε αρνητικό κλίμα, δεν θα σας βγει. @@@ τον κόκκινο μηχανισμό σας», ανέφερε στο μήνυμά του το βράδυ της Δευτέρας ο Γ. Σαββίδης , ο οποίος συνεχίζει καθημερινά τις προκλητικές αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media. Ενας άνθρωπος που έχει θεσμικό ρόλο στον ΠΑΟΚ, αλλά ουδέποτε έχει κληθεί από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα να δώσει εξηγήσεις για τα ποσταρίσματά του.

Αντίθετα, πριν από λίγες ημέρες κλήθηκε από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα ο επίτιμος πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος σημειωτέων δεν έχει κανένα θεσμικό ρόλο στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού. Αραγε έχει social media ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας;

Δείτε την ανάρτηση του Σαββίδη:

Keywords
Τυχαία Θέματα