GNTM αποχώρηση spoiler 17/12: Αποχωρεί το μοντέλο που ξεπέρασε κάθε προσδοκία

GNTM αποχώρηση spoiler 17/12: Πως περνάει έτσι ο καιρός… Πριν από τρεις μήνες που ξεκίνησε το GNTM κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τα κορίτσια που θα βρίσκονταν στην τελική τετράδα και στον ημιτελικό.

GNTM αποχώρηση spoiler 17/12

Η Άννα- Μαρία, η Κέισι, η Κάτια και η Μαρία είναι τα τέσσερα κορίτσια που θα δούμε απόψε να διαγωνίζονται για μια θέση στον μεγάλο τελικό του ριάλιτι μόδας. Το ταξίδι στο GNTM τελειώνει απόψε για την Μαρία.

Η Μαρία όταν έκανε την audition της δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα έφτανε μέχρι την τετράδα και μια ανάσα πριν από τον μεγάλο τελικό. Το αγοροκόριτσο του GNTM 2 δεν είναι το κλασικό μοντέλο και η κλασική ομορφιά που θα συναντήσεις εκεί έξω.

Ο χαρακτήρας σχολιάστηκε αρκετά. Ακόμα και στο Μιλάνο τα υπόλοιπα κορίτσια έθαβαν πίσω από την πλάτη της και υποστήριζαν ότι δεν είναι μοντέλο.

Όπως και να έχει η Μαρία αποδείχθηκε σκληρή αντίπαλος για τα υπόλοιπα κορίτσια, μάλιστα δεν ήταν λίγες οι φορές που κατάφερε να πάρει την καλύτερη φωτογραφία της εβδομάδας.

View this post on Instagram

Τα Top 5 κορίτσια του #GNTMgr προσπάθησαν να βγάλουν στον φακό το απόλυτο ‘Βlumarine girl’. Αυτό ήταν και το κλικ, που έκρινε την τελική τετράδα για τον ημιτελικο! #StarChannelTv #Blumarine

A post shared by Greece’s Next Top Model (@gntmgr) on Dec 17, 2019 at 4:55am PST

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post GNTM αποχώρηση spoiler 17/12: Αποχωρεί το μοντέλο που ξεπέρασε κάθε προσδοκία appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα