Στοίχημα 17/12 Μανωλίδης: Ντόρτμουντ με combo bet!

Στοίχημα 17/12 Μανωλίδης: Προγνωστικά και προβλέψεις στοιχήματος για τα γερμανικά παιχνίδια της Τρίτης (17/12/2019). Ξεχωρίζει σαφώς η αναμέτρηση της πρωτοπόρου Λειψίας, η οποία φιλοξενείται στο Ντόρτμουντ. Συνολικά τέσσερις αναμετρήσεις στην πρώτη μέρα της εμβόλιμης αγωνιστικής στην Μπουντεσλίγκα.

Απολογισμός

Από λίγα έως ελάχιστα. Πέρασε η κόντρα της Γκλάντμπαχ, αλλά μέχρι εκεί. Το Αμβούργο δεν μας έκανε το χατίρι. Τζάμπα και βερεσέ βέβαια, αφού δεν έχει δοθεί πέναλτι… μαρς προς το φινάλε του αγώνα με τη Σαντχάουζεν (1-1). Σημασία έχει όμως τι έγραψε. Και με μόλις μία

περασμένη επιλογή στα επτά τελευταίες δοσμένες, δεν πάμε πουθενά.

Στοίχημα 17/12 Μανωλίδης

Τα αισθήματα που τρέφει ο υπογράφων της στήλης για τη Ντόρτμουντ είναι γνωστά. Συμπάθειες και λοιπές ομορφιές βέβαια στο στοίχημα δεν χωρούν. Σημασία έχουν (και θα έχουν) τα δεδομένα. Αυτά θέλουν την αναμέτρηση κόντρα στη Λειψία να μην είναι μια εύκολη υπόθεση για την Μπορούσια. Κάθε άλλο.

Η πρωτοπόρος της Μπουντεσλίγκα δε βρίσκεται καθόλου τυχαία εκεί. Διαθέτει παίκτες, ποιότητα, έναν εξαιρετικό προπονητή και το μόνο που της λείπει σε σχέση με άλλες παραδοσιακές δυνάμεις της Γερμανίας είναι εμπειρία και «φανέλα». Αυτά δεν παίζουν πάντα στοίχημα. Το χέρι εύκολα στον άσο δεν πάει. Αλλά δεν είναι κι απλή υπόθεση να πάρει νίκη η Ρεντ Μπουλ. Η Ντόρτμουντ λόγω έδρας και ιδιοσυγκρασίας δεν θα παίξει κλειστά και καλά θα κάνει. Η Λειψία θα βρει χώρους. Το over 2,5 γκολ συγκεντρώνει τη μεγαλύτερη πιθανότητα εμφάνισης. Σκέτο, δεν… Συνδυαστικά με διπλή ευκαιρία και συγκεκριμένα το 1Χ πληρώνει 2,07 στο pamestoixima.gr. Αυτή θα είναι η βασική μας επιλογή για απόψε.

Στοίχημα: Με Ντόρτμουντ και Παναθηναϊκό!

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση αυτή ανάμεσα σε Ουνιόν και Χόφενχαϊμ. Από τη μία μια ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων που δίνει πάντα το 110%, ούσα στα ψηλά πατώματα. Από την άλλη μια ομάδα με δυνατότητες που εδώ και ένα μήνα παίζει πολύ πιο κάτω από αυτές. Ο άσος έχει ελκυστική απόδοση, ωστόσο απέναντι στη Χόφε, δεν θα είναι εύκολο να κάνει πράξει το αμυντικό της παιχνίδι η Ουνιόν. Ίδια επιλογή κι εδώ, με το συνδυαστικό 1Χ (Δ) μαζί με goal/goal εδώ να πληρώνει 2,05.

Δείτε τη βαθμολογία της Μπουντεσλίγκα.

Στην αναμέτρηση της Βέρντερ κόντρα στη Μάιντζ, ο άσος δίνεται πολύ χαμηλά. Τόσο που η κόντρα αξίζει το ρίσκο, αλλά θα θέλαμε τους «καρναβαλιστές» σε καλύτερη κατάσταση για να ποντάρουμε πάνω τους. Η ομάδα που έχει ρέντα και πορεύεται είναι άλλη. Ο λόγος για την Αουγκσμπουργκ. Σε καμία περίπτωση δεν περιμέναμε να έχει τόσες διαδοχικές καλές εμφανίσεις και νίκες. Ειδικά από τη στιγμή που απουσιάζουν κομβικοί παίκτες, από τη μέση και μπροστά. Οι Γιάνσεν και Νίντερλεχνερ όμως έχουν βρει την άκρη τους.

Θα έχει ενδιαφέρον όμως να τους δούμε απέναντι σε μια κλειστή άμυνα, όπως της Φορτούνα Ντίσελντορφ. Διότι ως τώρα, άπαντες έπαιζαν ανοικτά και όχι υποψιασμένα απέναντί στην ομάδα του Σμιντ. Το τωρινό παιχνίδι είναι ιδιαίτερο και δύσκολο. Παρά τη φόρμα, ο άσος έπρεπε να δίνεται ψηλότερα. Αξίζει το ρίσκο η κόντρα με το 1,97 του Χ2 στη Novibet.

Βασική επιλογή
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΛΕΙΨΙΑ   1Χ + OVER 2,5   2,07

Μονό
ΟΥΝΙΟΝ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ   1Χ + GOAL   2,05

Αξίζει το ρίσκο
ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣ.   Χ2   1,97

Γεράσιμος Μανωλίδης (facebook, twitter)

Αν θέλετε περισσότερα προγνωστικά μπορείτε να δείτε με ένα κλικ στο betarades.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ SPORTIMEBET KAI ΔΕΣ ΠΡΩΤΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ SPORTIME

KANE LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ SPORTIME ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Follow sportime.gr

The post Στοίχημα 17/12 Μανωλίδης: Ντόρτμουντ με combo bet! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα