Famagusta: Η Μαριάννα τελειώνει τον Τεύκρο από την φάρμα

11:50 9/2/2024 - Πηγή: Sportime

Η ιστορία αγάπης και αποχωρισμού που συνδέει το χθες με το σήμερα, μέσα από τα πρόσωπα της σειράς του MEGA, Famagusta, συνεχίζεται αυτή την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στις 21:00.

Το νέο project του καναλιού έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό και κάθε της επεισόδιο συγκλονίζει με τις εξελίξεις και προσφέρει δυνατές συγκινήσεις.

Famagusta: Η Μαριάννα απολύει τον Τεύκρο

Η Μαριάννα, η μεγάλη κόρη της οικογένειας Σέκερη, έρχεται

αντιμέτωπη με μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Χαμηλών τόνων, ακολούθησε τα επαγγελματικά βήματα της μητέρας της, την οποία έχει διαδεχτεί με επιτυχία στη διοίκηση της φάρμας.

Σύντομα όμως ο κτηνίατρος της φάρμας και έρωτας της μικρής της αδελφής, της Δάφνης, ο Τεύκρος, κάνει ένα τραγικό λάθος. Κάποια ζώα πεθαίνουν λόγω λανθασμένης διάγνωσής του. Σε έξαλλη κατάσταση, η Μαριάννα δείχνει για πρώτη φορά το σκληρό της πρόσωπο και απαιτεί την παραίτησή του.

Φυσικά η Δάφνη υπερασπίζεται τον αγαπημένο της, που πάντα υπήρξε άψογος συνεργάτης, και επιτίθεται άγρια στην αδελφή της. Η ρήξη ανάμεσα στις δύο γυναίκες είναι γεγονός. Ωστόσο η Χριστίνα παρεμβαίνει και με δική της πρωτοβουλία θα τον επαναπροσλάβει.

Η Μαριάννα αρχικά αντιδρά, γιατί νιώθει πως η μητέρα της την ακυρώνει με αυτή της την παρέμβαση, η Χριστίνα όμως με τον τρόπο της επιβάλλει την άποψή της, ενώ απαιτεί από τις κόρες της να συμφιλιωθούν.

Δείτε το trailer του επόμενου επεισοδίου:

Διαβάστε επίσης:

Famagusta: Η Σοφία υποπτεύεται πως η Χριστίνα ειναι η μανα του Μαικλ

Famagusta: Δεν θέλουν την Ιφιγένεια επειδή ήταν αλκοολική

Famagusta: Αυτό είναι το πάθος του Τεύκρου

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα