ΝΠΣ Βόλος: Οι… 1000 και 1 ιστορίες των νεοφώτιστων

ΝΠΣ Βόλος: Για τις… χίλιες και μία ιστορίες γράφει η στήλη «Next Day Delivery News» στο φύλλο της εφημερίδας Sportime την Τρίτη (24/9).

Δεν συζητάμε πως πριν τρία χρόνια η εν λόγω ομάδα ΔΕΝ υπήρχε στον χάρτη. Δεν λέμε πως ακόμη και σήμερα είναι «γεμάτη» στοιχήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Μεριά: Η δύσκολη εβδομάδα του Τυνήσιου

Νο1: Γκαραβέλης, 5 χρόνια στην Ξάνθη,

μόλις δύο ματς. Νο2: Νεντάκης, ο οποίος έφυγε νύχτα από τον υποβιβασμένο Πλατανιά! Νο3: Διαμαντής, άπειρος, άγουρος μόλις 19 ετών! «Captain» Δημόπουλος που ήρθε στην ομάδα, διότι διαλύθηκε η Καρδίτσα.

Μιλάμε για χίλιες και μία ιστορίες με ισπανόφωνη υπογραφή: 5 Αργεντίνοι και 2 Ισπανοί. Για έναν προπονητή που με το 4-1-4-1 μετράει 3 νίκες σε 4 ματς και έχει ήδη σώσει την χρονιά. Και εις ανώτερα, Αχιλλέα…

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Κάντε Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook για να μαθαίνετε με υπευθυνότητα και άποψη ό,τι συμβαίνει στον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο. Η ομάδα του Sportime είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Στείλτε στο Inbox για όποια απορία έχετε και θα λάβετε άμεση απάντηση. Ένα Like και… μένεις ενημερωμένος όλο το 24ωρο σχετικά με όσα γίνονται!

The post ΝΠΣ Βόλος: Οι… 1000 και 1 ιστορίες των νεοφώτιστων appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα