F1 Τρακάρισμα: Ο Τζορτζ Ράσελ καταπλακώνει τη Mercedes σε τροχαίο ατύχημα

F1 τρακάρισμα Τζορτζ Ράσελ :  Ο Τζορτζ Ράσελ καταστρέφει την Mercedes μετά από αστοχία του μονοθέσιου στις δοκιμές ελαστικών μετά τη σεζόν της F1

Ο σταρ της Mercedes, 25 ετών, συμμετείχε σε μια εκδήλωση δοκιμής ελαστικών Pirelli στην πίστα Yas Marina στο Άμπου Ντάμπι

των ΗΑΕ, όπου η F1 είχε πραγματοποιήσει το φινάλε της σεζόν το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ο Russell , ο οποίος κέρδισε ένα βάθρο με τερματισμό P3 στον αγώνα της Κυριακής , είχε ολοκληρώσει μια απόσταση Grand Prix 58 γύρων κατά τη διάρκεια της ημέρας των δοκιμών, όταν αναγκάστηκε να το παρατήσει νωρίς.

Η νέα εφαρμογή ταξί που τα σπάει… Taxi.gr με τρία κλικ, έχεις ταξί! Επισκευή πλοίων με την 35ετη εμπειρία της A. Hilios LTDΆμπου Ντάμπι F1: Ο Θρυλικός Max Verstappen τελειώνει τη σεζόν με στυλMotoGP: Marc Marquez η πρώτη εικόνα με τα χρώματα της Ducati- VIDEO

Μια ύποπτη βλάβη εξαρτήματος στο αυτοκίνητό του W14 προκάλεσε τη συντριβή του στον τοίχο στη στροφή 6 πηγαίνοντας ευθεία αντί να στρίβει, βγάζοντας τις κόκκινες σημαίες.

Μετά τη σύγκρουση, η Mercedes είπε ότι ο Ράσελ βγήκε από το ατύχημα αλώβητος με τα συντρίμμια να μεταφέρονται πίσω στα pits με ένα ρυμουλκούμενο.

F1 τρακάρισμα Τζορτζ Ράσελ : Μια ανάρτηση από την ομάδα στο X, παλαιότερα γνωστή ως Twitter , ανέφερε: «Έχουμε το αυτοκίνητο πίσω και έχουμε ήδη ξεκινήσει έρευνες για το τι προκάλεσε το ατύχημα.

Ο Τζορτζ Ράσελ συνετρίβη μετά τις δοκιμές της F1 μετά τη σεζόν στο Άμπου Ντάμπι

Ο Russell κέρδισε P3 κατά τη διάρκεια του αγώνα της Κυριακής

Μια ύποπτη βλάβη εξαρτήματος προκάλεσε τη συντριβή

«Το πιο σημαντικό, ο Τζορτζ είναι εντελώς καλά».

Οι αναφορές ανέφεραν ότι η ζημιά στο αυτοκίνητο ήταν κυρίως μπροστά δεξιά.

Η δοκιμαστική εκδήλωση είναι μια ευκαιρία για τον προμηθευτή ελαστικών Pirelli να δοκιμάσει τις νέες ενώσεις της και μια ευκαιρία για τους αρχάριους οδηγούς να λάβουν πολύτιμα λεπτά.

Ο δεύτερος της F2 Frederik Vesti, ο οποίος είχε αντικαταστήσει τον Lewis Hamilton στην Free Practice 1 την περασμένη Παρασκευή πριν από τον αγώνα , συμμετείχε στην άλλη Mercedes.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Abu Dhabi GP: Διάσημοι και εκατομμύρια, ο Jason Statham έδωσε 120.000.000 $ σε αυτόν τον οδηγό της F1Η F1 AI και η καταραμένη πίστα αλλάζει το δράμαMotoGP Βαλένθιας: Ο Bagnaia στέφθηκε διπλός παγκόσμιος πρωταθλητής MotoGPΜακελειό στο 21ο Motor Festival!!! (Απολογισμός)

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα