Γιατί ο Βλάνταν Ιβιτς χρωστάει… χάρη στον Εστέμπαν Καμπιάσο!

18:08 30/8/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο Εστεμπάν Καμπιάσο βρίσκεται στην Ελλάδα. Για την ακρίβεια, θα παραμείνει στην Ελλάδα για πολύ καιρό ακόμη.

Ο Αργεντινός πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, που αυτό το διάστημα κάνει διακοπές με τον Τσόρι Ντομίνγκες και τις οικογένειές τους, έχει αγοράσει ένα πολυτελές σπίτι στα νότια προάστια και από τον Ιούνιο βρίσκεται στη χώρα μας τον περισσότερο καιρό.

Τον

τελευταίο καιρό, ωστόσο, σκέφτεται πολύ σοβαρά να μετακομίσει μόνιμα στην Ελλάδα. Και αυτό διότι έως και φέτος ο ίδιος και η οικογένειά του έμεναν τον περισσότερο καιρό στο Μιλάνο, εκεί όπου ο «Κούτσου» έχει αγοράσει μια εντυπωσιακή έπαυλη.

Ο ίδιος εμφανίζεται αποφασισμένος να κάνει τη μετακόμιση και ήδη κοιτάζει σχολείο για τα παιδιά του. Μάλιστα, έχει αποφασίσει να ασχοληθεί ενεργά με την προπονητική, κάτι που είχε φανεί ότι αποτελεί στόχος του, μετά και την απόκτηση του ανώτατου διπλώματος UEFA Pro.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα «Παραπολιτικά», πριν ακόμη δουλέψει έστω ως προπονητής σε κάποια μικρή ομάδα, δέχθηκε μια πολύ σημαντική προσφορά. Από σύλλογο που έως και πριν από λίγες εβδομάδες αγωνιζόταν στην Premier League.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση της Γουότφορντ τον προσέγγισε για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μετά τον υποβιβασμό της στην Championship. Μάλιστα, του προσέφεραν ένα πολύ καλό συμβόλαιο, τη δυνατότητα να διαλέξει το δικό του τιμ και γενικώς την ευκαιρία να προπονήσει για πρώτη φορά και μάλιστα ξεκινώντας από… ψηλά.

Εντουτοις, ο Καμπιάσο αρνήθηκε την προσφορά. Ο «Κούτσου» δεν τα βρήκε με την οικογένεια Πότσο, ιδιοκτήτρια της Γουόρφορντ, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ήταν ο πρώτος στόχος για τον πάγκο. Κάπως έτσι, οι Αγγλοι βγήκαν και πάλι στην αγορά και τελικά προσέλαβαν για προπονητή τους τον… Βλάνταν Ιβιτς. Με τον Σέρβο τεχνικό, ούτε λίγο ούτε πολύ, να χρωστάει… χάρη στον Καμπιάσο. Καθώς βρήκε τη σημαντικότερη δουλειά της καριέρας του.

Keywords
Τυχαία Θέματα