F1 Verstappen, προβλέπει ότι ο Hamilton θα αποβληθεί από τις συναντήσεις της Mercedes

F1 Verstappen : Ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Max Verstappen είπε ότι θα είναι «λίγο περίεργο» για τον Lewis Hamilton , όταν αναπόφευκτα του λένε ότι δεν μπορεί να είναι μέρος ορισμένων συναντήσεων της Mercedes .

Ο 39χρονος αποφάσισε να κάνει τη μετάβαση στη Ferrari στο τέλος της επερχόμενης σεζόν , εγκαταλείποντας την ομάδα της Mercedes στην οποία θα είναι για 12 σεζόν, κατακτώντας έξι από τους επτά τίτλους του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Ο Χάμιλτον

πήρε την απόφαση σε μια τελευταία προσπάθεια να προσπαθήσει να διεκδικήσει έναν άνευ προηγουμένου όγδοο τίτλο , υπογράφοντας συμβόλαιο με την ομάδα του Μαρανέλο που θα τον πάει στα 40 του.

Ο Βρετανός υποσχέθηκε να κάνει την τελευταία του σεζόν με τη Mercedes καλή , καθώς προσπαθεί να επαναφέρει τη στολή που βασίζεται στο Μπράκλεϊ στις νίκες, με τον εαυτό του να μην έχει κερδίσει έναν αγώνα από το Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας το 2021.

Ο Lewis Hamilton θα αντικαταστήσει τον Carlos Sainz στη Ferrari το 2025

22th Motor Festival The Real Game 23-25 Μαρτίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC ΠαιανίαςO Superman Φάνης Λαμπρόπουλος θα παρουσιάσει τους εκθέτες του 22ου Motor FestivalΆνοιξαν οι συμμετοχές για το 22nd Motor Festival στο MEC Παιανίας – ΚάτοψηMotor Festival: Το μεγαλύτερο πάρκο αδρεναλίνης ζωντανεύει στις 23-25 Μαρτίου στο MEC Παιανίας

Ο Lewis Hamilton έχει καλή σχέση με τον επικεφαλής της ομάδας της Mercedes, Toto Wolff


Ο Μαξ Φερστάπεν συμβιβάζεται με την παγκόσμια πρωταθλήτρια ομάδα του Red Bull

F1 Verstappen :  Ο Χάμιλτον θα αποκλειστεί από τις συναντήσεις της Mercedes

Παρά την εξαιρετική σχέση του Hamilton με την ομάδα και το βασικό προσωπικό της Mercedes, συμπεριλαμβανομένου του ομαδικού αφεντικού Toto Wolff, ο Verstappen πιστεύει ότι είναι αναπόφευκτο ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής να αρχίσει να αποκλείεται από τις συναντήσεις.

Αυτό είναι από φόβο ότι μπορεί να πάρει μαζί του βασικές πληροφορίες στη Ferrari , την οποία η Mercedes ελπίζει να είναι πρόκληση για παγκόσμιους τίτλους στο μέλλον.

«Σίγουρα [ο Χάμιλτον] έχει μια εξαιρετική σχέση με όλους, ειδικά με τον Τοτό, αλλά κάποια στιγμή ο Τοτό σίγουρα θα του πει: «Κοίτα, ξέρω ότι είχαμε όλη αυτή την επιτυχία. Αλλά δεν μπορείς πλέον να συμμετέχεις σε συγκεκριμένες συναντήσεις», είπε ο Verstappen στα μέσα ενημέρωσης κατά την έναρξη της σεζόν της ομάδας του στη Red Bull.

F1 Verstappen :  “Αυτό είναι φυσιολογικό στη F1. Είναι μάλλον λίγο περίεργο. Αλλά είσαι αρκετά επαγγελματίας για να το αντιμετωπίσεις.

«Δεν είναι σαν να είναι ξαφνικά εχθροί. Έχει πετύχει τόσα σπουδαία πράγματα μαζί τους. Είναι ακόμα πίσω του. Απλώς ξέρεις σε ένα σημείο ότι δεν μπορείς να μοιραστείς ορισμένα πράγματα. Αλλά από τη στιγμή που θα καθίσει στο αυτοκίνητο, φυσικά θα πάνε για εκείνον».

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Συνολικά αποτελέσματα δοκιμών Sepang MotoGP 2024Παρουσιάσεις F1 2024: Το ημερολόγιο παρουσιάσεων των μονοθεσιών στην Formula 1F1 η μεταγραφή του Hamilton έφερε απίστευτα κέρδη στη Scuderia FerrariF1 Υπόθεση Christian Horner: Όλη η ζωή του καταρρέει

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα