Survivor trailer 18/2: Χαμός στο Survivor – «Τρελάθηκε» ο Παπάς με τον Φάνη – Επίθεση στον Τζέιμς από τους Κόκκινους!

Survivor trailer 18/2: Ένα επεισόδια που θα τα έχει όλα θα δούμε στο Survivor την Κυριακή και θα πρέπει ακόμα και οι τηλεθεατές να δείξουν… ψυχραιμία.

Ο ΣΚΑΪ έδωσε το trailer του επεισοδίου στη δημοσιότητα, στο οποίο μάλιστα έχει γίνει και… λάθος από την παραγωγή, αφού μας δείχνει ξεκάθαρα τον νικητή της του αγωνίσματος.

Οι δύο ομάδες θα μπουν σε έναν άκρως απαιτητικό στίβο μάχης, εκεί που θα πρέπει να τα δώσουν όλα προκειμένου να πάρουν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Είναι γνωστό ότι η ομάδα

που κατακτά την πρώτη ασυλία, παίρνει ψυχολογία για τα επόμενα αγωνίσματα, αλλά έχει και την ηρεμία γιατί αρχίζει την εβδομάδα της, χωρίς απώλειες.

Ωστόσο σύμφωνα με όσα βλέπουμε στο trailer, σε κοντινό που κάνει η κάμερα στον Τζέιμς, η Σταυρούλα φαίνεται δίπλα του να κρατάει το τοτέμ της ασυλίας.

Survivor trailer 18/2: Τρελαμένος ο Παπάς – Σκληρή επίθεση στον Τζέιμς!

Τα ευτράπελα φυσικά δε θα λείψουν από το Survivor της Κυριακής, αφού βλέπουμε ότι ο Αλέξης Παπάς και ο Φάνης έχουν μία άσχημη κόντρα.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης των Μπλε τον αποκαλεί γελοίο, κάτι που φέρνει την αντίδραση του και έρχονται πολύ κοντά για να λογοφέρουν.

Μάλιστα ο Αλέξης ξεκαθαρίζει στον Γιώργο Λιανό ότι δε θέλει να έχει καμία σχέση με τον Φάνη και όποιον άλλο κάνει τέτοιους χαρακτηρισμούς.

Από κει και πέρα, άκρως επεισοδιακό θα είναι και το συμβούλιο του νησιού, αφού ο Τζέιμς Καφετζής δέχεται… πέσιμο από τους Κόκκινους, επειδή φαίνεται ότι έχει τραυματίσει το χέρι του και δεν αγωνίστηκε.

Σύμφωνα με τα όσα λένε οι Διάσημοι, αφήνουν υπονοούμενα ότι ο παίκτης των Μπλε δεν είχε θέμα τραυματισμού με την Ασημίνα να του λέει «Θυμάσαι τι μου είπες όσο ήσουν στον γιατρό».

Ενώ την ίδια στιγμή ο Τζέιμς της απαντάει ότι «Δε σου είπα αυτό». Μένει να δούμε τι ακριβώς έχει ειπωθεί και το τι θα βγει στη… φόρα το βράδυ της Κυριακής.

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor, 182, Χαμός, Survivor – Τρελάθηκε, Παπάς, Φάνη – Επίθεση, Τζέιμς, Κόκκινους,Survivor, 182, chamos, Survivor – trelathike, papas, fani – epithesi, tzeims, kokkinous