F1 News: Το φαινόμενο Lewis Hamilton γίνεται η αφορμη η FIA να λάβει μέτρα

F1 News: όταν λέμε ότι Ο Lewis Hamilton είναι μοναδικός, δεν είναι μόνο λόγω των επιτευγμάτων του στον κόσμο της F1. Οφείλεται επίσης σε όλα όσα έκανε πριν γίνει μέρος του τσίρκου. Από τους οικονομικούς αγώνες και τα προβλήματα που συνοδεύουν ένα ξεχωριστό νοικοκυριό σε όλες αυτές τις μάχες που έδωσε και παρόλα αυτά βγήκε νικητής για να γίνει μέρος της κορυφαίας τάξης, αυτός

είναι ο λόγος που ο Χάμιλτον είναι μοναδικός. Γιατί το να φτάσεις στην F1 είναι ακριβό. Αντιμετωπίζοντας αυτές τις προκλήσεις από πρώτο χέρι, ο άνδρας της Mercedes έκανε μια δήλωση το 2019 με την οποία πολλοί νέοι λάτρεις των αγώνων μπορούν να έχουν απήχηση. Τώρα, επιτέλους μετά από τέσσερα χρόνια, μπορεί και ο πρόεδρος της FIA, Μοχάμεντ Μπεν Σουλεϊέμ. είναι μοναδικός, δεν είναι μόνο λόγω των επιτευγμάτων του στον κόσμο της F1.

Υπάρχει μια σαφής και απλή δομή για όποιον θέλει να γίνει μέρος της Formula 1. Υπάρχει το karting, μετά οι σειρές τροφοδοτικών F3 και F2 που δίνουν στον οδηγό την πλατφόρμα και τις απαραίτητες πιστοποιήσεις για τη βολή του στο τσίρκο. Ωστόσο, το καρτ και η σειρά τροφοδοσίας έχουν γίνει εξαιρετικά ακριβά.Υπάρχει μια σαφής και απλή δομή για όποιον θέλει να γίνει μέρος της Formula 1. Υπάρχει το καρτ, μετά τις σειρές τροφοδοτικών F3 και F2 που δίνουν στον οδηγό την πλατφόρμα και τις απαραίτητες πιστοποιήσεις για τη βολή του στο τσίρκο. Ωστόσο, το καρτ και η σειρά τροφοδοσίας έχουν γίνει εξαιρετικά ακριβή.

22th Motor Festival The Real Game 23-25 Μαρτίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC ΠαιανίαςO Superman Φάνης Λαμπρόπουλος θα παρουσιάσει τους εκθέτες του 22ου Motor Festival

F1 News: Αυτό ακριβώς τόνισε ο Πρόεδρος Ben Sulayem και υποσχέθηκε να αλλάξει στο μέλλον. «Αυτό ακριβώς τόνισε ο Πρόεδρος Ben Sulayem και υποσχέθηκε να αλλάξει στο μέλλον. «Ποια είναι η λύση σε αυτό το πρόβλημα; Προσιτά αυτοκίνητα! Προσιτά αυτοκίνητα εισαγωγικού επιπέδου. Ποιος πληρώνει 250.000 με 300.000 για ένα δεκάχρονο για μια σεζόν; Κανείς δεν μπορεί να το αντέξει οικονομικά, είναι για τους πλούσιους. So what is my job?

«Πρέπει να βρω μια λύση. Μπορούμε πάντα να λέμε ότι υπάρχουν προβλήματα, αλλά εκτός αν βρούμε λύση, δεν κάνουμε σωστά τη δουλειά μας», «Πρέπει να βρω μια λύση. Μπορούμε πάντα να λέμε ότι υπάρχουν προβλήματα, αλλά αν δεν βρούμε λύση, δεν κάνουμε σωστά τη δουλειά μας», είπε ο Sulayem. είπε ο Σουλεϊέμ.
Αυτή η συνειδητοποίηση, αν και λίγο αργά, αναδεικνύει τους αγώνες του Χάμιλτον στο παρελθόν αλλά και τη δήλωσή του από το 2019. Ας σας πούμε τι είπε ο άνδρας Mercedesτης Mercedes man said back in the day and Why. την προηγούμενη μέρα και γιατί.

F1 News: Αφού είδε τον πατέρα του να δουλεύει δύο δουλειές για να υποστηρίξει την καριέρα του στο καρτ και σχεδόν δεν μπήκε στη σειρά feeder λόγω έλλειψης χορηγίας και χρηματοδότησης Αφού είδε τον πατέρα του να δουλεύει δύο δουλειές για να υποστηρίξει την καριέρα του στο καρτ και σχεδόν δεν μπήκε στη σειρά τροφοδοσίας λόγω έλλειψης χορηγίας και χρηματοδότησης, ενώ έβλεπε τους άλλους να οδηγούν τα καλύτερα καρτ, Ο Χάμιλτον γνωρίζει πολύ καλά τους πόνους και την οικονομική επιβάρυνση του να αγωνίζεται στις κατηγορίες νεανίδων. Ίσως αυτός είναι ο λόγος που ο Βρετανός έχει μια αποστολή να αλλάξει το άθλημα και να το κάνει πιο ποικιλόμορφο. Μιλώντας για αυτή την έλλειψη διαφορετικότητας, ο Hamilton τόνισε πόσο άσκοπα είναι ακριβές οι κατηγορίες των junior.

Ο Χάμιλτον εξέφρασε πώς το υψηλό σημείο τιμής μπορεί να αποθαρρύνει τους πρόθυμους οδηγούς και να περιορίσει τις δυνατότητες του αθλήματος. Έτσι, ενώ συζητούσε πώς μπορεί να έχει αντίκτυπο στο άθλημα και να αυξήσει τη διαφορετικότητα, είπε, «Τώρα είναι GP3, GP2, [Formula 3, Formula 2] αυτά τα πράγματα γίνονται συνεχώς όλο και πιο ακριβά και δεν χρειάζεται γενικά είναι. Το Karting γίνεται όλο και πιο ακριβό όταν δεν χρειάζεται πραγματικά να είναι. Αλλά και πάλι, είναι επειδή οι επικεφαλής των επιχειρήσεων δεν ευθυγραμμίζονται με τη διαδικασία σκέψης μου. Έτσι προσπαθώ απλώς να σκεφτώ τι μπορώ να κάνω. ”

Ίσως μερικά χρόνια αργά, αλλά η FIA αναλαμβάνει επιτέλους κάποια ευθύνη. Ας ελπίσουμε ότι θα φέρουν τις απαραίτητες αλλαγές στη σειρά τροφοδοτικών, ώστε να μπορούν να ενεργοποιήσουν οδηγούς με δυνατότητες με ή χωρίς χρήματα.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ημερολόγιο MotoGP 2024AMA Supercross 2024 οσα πρέπει να ξέρεις γιατί ξεκινάμεMotor Festival: Το μεγαλύτερο πάρκο αδρεναλίνης ζωντανεύει στις 23-25 Μαρτίου στο MEC ΠαιανίαςF1 2024: Σας παρουσιάζουμε οδηγούς και ομάδες για το 2024

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα