Ολυμπιακός: Τελικά κατάλαβαν πως ο παίκτης δεν θέλει – Στηρίζονταν πάνω του

Ολυμπιακός: Τελικά κατάλαβαν πως ο παίκτης δεν θέλει και δεν γίνεται να στηριχτούν άλλο πάνω του.

Ο Μαντί Καμαρά από τη νέα χρονια μπορεί και μιλάει με ομάδες χωρίς την απαραίτητη συγκατάθεση του Ολυμπιακού, καθώς διανύει τους τελευταίους έξι μήνες του συμβολαίου του.

Ο παίκτης εδώ και τρία χρόνια είναι… φευγάτος από τον Ολυμπιακό,

όμως τελικά τώρα που λήγει το συμβόλαιό του όλα φαίνεται πως έχουν πάρει πλέον το δρόμο τους.

Ο Μαντί Καμαρά θέλει να φύγει, όπως είπε και σε τηλεφωνική συνέντευξη σε μέσο της πατρίδας του, με τη Λιόν να εμφανίζεται ως ο πιθανότερος προορισμός του.

Ολυμπιακός: Τελικά κατάλαβαν πως ο παίκτης δεν μπορεί ή δεν θέλει – Στηρίζονταν πάνω του

Ήδη από το καλοκαίρι θα είχε γίνει προσπάθεια να βρεθεί ομάδα, ώστε να μπει και ένα ποσό στα ταμεία του Ολυμπιακού, αλλά ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ τον ήθελε. Του έδωσε φανέλα βασικού και μάλιστα ο Καμαρά έκανε πολυ καλά παιχνίδια.

Όμως μόλις μπήκε ο Ιανουάριος ο παίκτης σαν να έκλεισε τους διακόπτες. Όποτε μπήκε να παίξει, με τελευταίο δείγμα το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ήταν πολύ κακός. Χωρίς καλές μεταβιβάσεις, χωρίς καλές τοποθετήσεις, χωρίς τρεξίματα, έδειχνε και δείχνει σα να είναι ήδη αλλού.

Ο Καμαρά πρέπει να γίνει κατανοητό πως έχει τελειώσει για τους ερυθρόλευκους. Δεν πήρε ο Ολυμπιακός τα λεφτά που ήθελε, δεν παίρνει τώρα από τον παίκτη βοήθειες, το συμβόλαιό του λήγει, όσο έκατσε έκανε και τα καλά του παιχνίδια, βοήθησε την ομάδα και τέλος. Ας τον αφήσουν με ένα μικρό ποσό τον άνθρωπο να πάει να παίξει τη μπάλα του όπου και όπως νομίζει.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Έτοιμος να σκάσει βασικότατος παίκτης – Έντονος προβληματισμός αφού είναι αναντικατάστατος

Ολυμπιακός: Το τεράστιο ρίσκο Καρβαλιάλ – Έπαιξε το κεφάλι του

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα