Eurovision: «Χαμό» προκάλεσε η Μαρίνα Σάττι – Τους «τρέλανε» όλους και πάει τελικό

21:35 9/5/2024 - Πηγή: Sportime

Η Ελλάδα είναι πανέτοιμη να κάνει το βήμα για τον τελικό της Eurovision, με την Μαρίνα Σάττι να μπαίνει πλέον και αυτή στην εξίσωση στο β’ ημιτελικό που ξεκινάει στις 22:00.

Ερωτηματικό αποτελεί το πως θα εμφανιστεί η τραγουδίστρια, αφού παρουσίασε υψηλό πυρετό.

Η Μαρίνα Σάττι και το «Zari» θα κάνουν την εμφάνισή τους 3οι στην σειρά, θέλοντας να κάνει το καλύτερο δυνατό για να πάρει την πρόκριση, αφού αποτελεί

ένα από τα φαβορί.

Άλλωστε, μοιάζει ως πρόβα τζενεράλε για το Σάββατο (11/5), αφού οι στοιχηματικές αποδόσεις έχουν «κλειδώσει» ουσιαστικά την παρουσία της στον τελικό.

Χαρακτηριστικά στη Novibet η πρόκριση της Ελλάδας έχει απόδοση 1,02, ενώ το να βρεθεί μέσα στην πρώτη 3άδα δίνεται σε απόδοση 1,40.

Παράλληλα έχουν βγει και οι αποδόσεις για τον μεγάλο τελικό, εκεί όπου είναι το 8ο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης σε απόδοση 51,00.

Στην κορυφή των στοιχηματικών βρίσκεται η Κροατία, ενώ την τριάδα κλείνουν η Ελβετία και η Ιταλία που αποτελούν τα μεγαλύτερα φαβορί.

Ο κόσμος στο στάδιο προκάλεσε χαμό, ενώ το ίδιο συνέβη και στο Twitter με τους χρήστες να δίνουν δυναμικό παρών και να αποθεώνουν την Ελληνίδα.

Πάρτε μία μικρή γεύση του τι επικρατεί στο Twitter…

Μέσος Έλληνας σήμερα:#eurovisiongr pic.twitter.com/74Z02sLGcm

Keywords
Τυχαία Θέματα