Παναθηναϊκός: Πιθανή ακόμα και η αναβολή!

Είναι πολύ πιθανό να μην ταξιδέψει προς την Αγία Πετρούπολη ο Παναθηναϊκός. Μέσα στις επόμενες ώρες θα φανεί αν θα γίνει ο αγώνας με την Ζενίτ.

Υπό κανονικές συνθήκες ο Παναθηναϊκός αναχωρεί νωρίς το πρωί της Τετάρτης (28/10) με πτήση τσάρτερ προς την Κωνσταντινούπολη. Κι απ΄εκεί θα πάρει το μακρύ δρόμο προς την Αγία Πετρούπολη.

Όπως είναι ήδη γνωστό, ένας παίκτης

του Παναθηναϊκού έχει ανιχνευτεί θετικός στον κορονοϊό. Και με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο, θα πρέπει όλη η ομάδα να μείνει σε καραντίνα για 48 ώρες.

Οι «πράσινοι» έχουν ήδη ενημερώσει την Πολιτική Προστασία, την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού αλλα και την Euroleague σχετικά με την κατάσταση. Και περιμένουν να δουν αν τελικά θα πετάξουν με προορισμό τη Ρωσία.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι υπάρχει ένα ακόμα ζήτημα: Ακόμα κι αν τελικά «πετάξει» η αποστολή προς την Αγία Πετρούπολη, θα πρέπει με την άφιξη στη Ρωσία να κάνει τεστ. Κι αν βρεθεί έστω κι ένας θετικός, με βάση τα όσα ισχύουν στη Ρωσία θα πρέπει να μείνει εκεί, σε καραντίνα, για 14 ημέρες.

Επί της ουσίας βρισκόμαστε εν αναμονή της απόφασης ώστε να διαπιστωθεί αν η αποστολή των «πράσινων» θα πετάξει ή όχι τελικά προς τη Ρωσία.

Το άρθρο Παναθηναϊκός: Πιθανή ακόμα και η αναβολή! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα