Euroleague: Νικητής στα χιλιόμετρα ο Παναθηναϊκός!

Η διπλή εβδομάδα της Euroleague βρίσκεται προ των πυλών και ο Παναθηναϊκός είναι ο… άτυχος της κατάστασης. Κι αυτό γιατί οι πράσινοι θα περάσουν τα περισσότερα χιλιόμετρα στον αέρα και μέσα στα αεροπλάνα, από οποιοαδήποτε άλλη ομάδα.

Μάλιστα η δεύτερη ομάδα που θα καλύψει τα περισσότερα χιλιόμετρα είναι ο Ολυμπιακός.

Ποιά είναι η διαφορά; Οτι οι Πειραιώτες πήγαν στην Γερμανία και… δεν θα φύγουν πριν την Παρασκευή το πρωί. Μετά τους δύο αγώνες με την Μπάγερν και την Άλμπα.

Πήγαν λοιπόν στο Μόναχο, ακολούθως θα πάνε στο Βερολίνο και μετά θα επιστρέψουν στην Αθήνα. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται ήδη στο Κάουνας αλλά είχε… θέμα με τις πτήσεις. Δεν υπήρχε πτήση από το Κάουνας προς το Μόναχο. Γι’ αυτό και θα επιστρέψει η αποστολή στην Ελλάδα και ακολούθως θα αναχωρήσει για το Μόναχο ενόψει του αγώνα με την Μπάγερν (Παρασκευή 22/11).

Στον πίνακα που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τα χιλιόμετρα που θα κάνουν οι 9 ομάδες της Euroleague. Οι άλλες εννέα είναι οι… τυχερές αυτής της διπλής δόσης καθώς θα έχουν δύο αγώνες σερί στην έδρα τους.

ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΠΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ EUROLEAGUEΟΜΑΔΑΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑΠΤΗΣΕΙΣΠαναθηναϊκός10.560,78Αθήνα-Κάουνας-Αθήνα-ΜόναχοΟλυμπιακός3.805,48Αθήνα-Μόναχο-ΒερολίνοΧίμκι3.742,22Μόσχα-Μαδρίτη-ΒαλένθιαΖενίτ3.538,41Αγία Πετρούπολη-Βαλένθια-ΒιτόριαΤΣΣΚΑ3.478,51Μόσχα-Βιτόρια-ΜαδρίτηΜακάμπι3.379,3Τελ Αβίβ-Μιλάνο-ΒαρκελώνηΦενέρμπαχτσε2.766,09Κωνσταντινούπολη-Βαρκελώνη-ΛιόνΕφές2.352,27Κωνσταντινούπολη-Λιόν-ΜιλάνοΕρυθρός Αστέρας1739,78Βελιγράδι-Βερολίνο-ΚάουναςΑλμπα Βερολίνου0(Δύο αγώνες εντός)Αρμάνι Μιλάνο0(Δύο αγώνες εντός)Μπαρτσελόνα0(Δύο αγώνες εντός)Μπάγερν Μονάχου0(Δύο αγώνες εντός)Μπασκόνια0(Δύο αγώνες εντός)Βιλερμπάν0(Δύο αγώνες εντός)Ρεάλ Μαδρίτης0(Δύο αγώνες εντός)Βαλένθια0(Δύο αγώνες εντός)Ζαλγκίρις Κάουνας0(Δύο αγώνες εντός)

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Euroleague: Νικητής στα χιλιόμετρα ο Παναθηναϊκός! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα