Euroleague: Απίστευτο και όμως αληθινό – Ούτε Αταμάν, ούτε Μπαρτζώκας προπονητής της χρονιάς!

Τα βραβεία της χρονιάς έχει αρχίσει να δίνει η Euroleague, λίγο πριν το Final-4 που θα συμμετάσχουν, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Ρεάλ Μαδρίτης και Φενερμπαχτσέ.

Έτσι μετά το βραβείο του αμυντικού της χρονιάς, που πήρε ο Τόμας Γουόκαπ, ήρθε η ώρα να μάθουμε και τον προπονητή της χρονιάς.

Μετά από δύο χρονιές που το έπαιρνε

ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο Έλληνας κόουτς δε θα συνεχίσει το σερί του, ωστόσο αυτό δεν παραμένει και στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, ενώ και ο Εργκίν Αταμάν ήταν ένα από τα φαβορί, η Euroleague έδωσε το βραβείο στον Τσους Ματέο που οδήγησε στην κορυφή τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σίγουρα αρκετά μεγάλο επίτευγμα, αλλά με το ρόστερ που έχει η «Βασίλισσα» και την ποιότητα της, σίγουρα κάποιοι άλλοι το άξιζαν παραπάνω.

Euroleague: Αδικία για Αταμάν και Μπαρτζώκα!

Ο Εργκίν Αταμάν σίγουρα αδικήθηκε, που πήρε μία ομάδα που τερμάτισε προτελευταία την περασμένη χρονιά και την έφτασε στη δεύτερη θέση.

Ακόμα και αν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος του έδωσε ένα τεράστιο μπάτζετ και πολύ ποιοτικούς παίκτες για να διαχειριστεί.

Ενώ και ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα μπορούσε να το πάρει ακόμα μία χρονιά, από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έχασε τους δύο κορυφαίους παίκτες του, τον Σάσα Βεζένκοφ που ήταν ο MVP, αλλά και τον Κώστα Σλούκα.

Παράλληλα το ρόστερ είχε και πολλούς τραυματισμούς, αλλά κατάφερε να το οδηγήσει στο τρίτο σερί Final-4, κάνοντας μία τεράστια επιτυχία.

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Euroleague, Απίστευτο, – Ούτε Αταμάν, Μπαρτζώκας,Euroleague, apistefto, – oute ataman, bartzokas