Ζοζέ Μουρίνιο: Μπορούμε ''Top 4''

Ζοζέ Μουρίνιο: Μπορούμε ''Top 4''sdimolitΠαρ, 02/19/2021 - 21:18

Ο Ζοζέ Μουρίνιο επιμένει πως η Τότεναμ μπορεί να τερματίσει στην πρώτη τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ, τονίζοντας πως ακόμα το πρωτάθλημα έχει δρόμο.

Η Τότεναμ σε κάποια φάση της σεζόν μέσα στον Δεκέμβριο βρέθηκε ακόμα και στη κορυφή της βαθμολογίας, όμως δεν άντεξε τη πίεση και έχει κυλήσει στην 9η θέση. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια μετράει τέσσερις

ήττες, ενώ στο ματς που κέρδισε χρειάστηκε την συνδρομή του Χάρι Κέιν που επέστρεψε από τραυματισμό. Τρεις νίκες στα τελευταία 12 ματς πρωταθλήματος για τα ''σπηρούνια'' απέχουν έξι βαθμούς από την 4η του πίνακα Τσέλσι, ενώ έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο.

''Είναι ανώριμο να σκεφτόμαστε τον πίνακα της βαθμολογίας. Υπάρχουν αρκετοί αγώνες ακόμα. Εμείς ήδη παίξαμε δύο ματς κόντρα στη Λίβερπουλ, με τη Τσέλσι και με την Μάντσεστερ Σίτι. Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε και στο τέλος όλα μπορούν να συμβούν. Μπορούμε να τερματίσουμε στη τετράδα, στην εξάδα ή πιο κάτω. Πάνω απ' όλα οφείλουμε να παραμείνουμε αισιόδοξοι. Στο τέλος ο πίνακας σου δίνει αυτό που αξίζεις''.

Επόμενη αποστολή το τοπικό ντέρμπι της πρωτεύουσας κόντρα στη Γουέστ Χαμ (21/2, 14.00), σε ένα ματς που επιστρέφει στην αποστολή ο Χάρι Κέιν, που προτίμησε να ξεκουραστεί στον αγώνα για το Europa League στη Βουδαπέστη (Βόλφσμπερκγερ - Τότεναμ 1-4).

 

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Tottenham Hotspur - Ποδόσφαιρο Off Off sdimolit Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #premierleague Tottenham Hotspur ΑΓΓΛΙΑ Ο Ζοζέ Μουρίνιο επιμένει πως η Τότεναμ μπορεί να τερματίσει στην πρώτη τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ, τονίζοντας πως ακόμα το πρωτάθλημα έχει δρόμο. Article publish on Παρ, 02/19/2021 - 21:18 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα