Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από 27/05 έως 02/06

Αναλυτικά: Κριός

1ο Δεκαήμερο

Στις αρχές της εβδομάδας θα αφιερώσεις χρόνο με φίλους, απολαμβάνοντας ευχάριστες στιγμές και διασκεδάζοντας. Νέες γνωριμίες είναι πιθανές, και αν είσαι ελεύθερος/η, μπορεί να βρεθεί κάποιος/α που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον. Αν είσαι σε σχέση, πρόσεξε μήπως αποκαλυφθεί κάποιο μυστικό σου. Ο Δίας, από τη νέα του θέση, ενισχύει την επικοινωνία σου και σου δίνει το χάρισμα της πειθούς. Για μεγάλο διάστημα, θα έχεις την ευκαιρία για τυχερές γνωριμίες και μοναδικές ιδέες, ενώ θέματα

με αδέρφια ή συγγενείς θα εξελίσσονται θετικά.

2ο Δεκαήμερο

Αυτές τις μέρες νιώθεις την ανάγκη για απομόνωση και περισυλλογή. Χρειάζεσαι χρόνο για να τακτοποιήσεις τις σκέψεις σου και να κάνεις τον απολογισμό σου. Θα κάνεις αυτοκριτική με λογική και ρεαλισμό, αντιμετωπίζοντας τα άγχη και τις φοβίες σου ψύχραιμα. Παρόλο που η διαδικασία δεν είναι ευχάριστη, στο τέλος θα νιώθεις πιο δυνατός/ή και έτοιμος/η για δράση με σαφές σχέδιο. Σε πρακτικό επίπεδο, μπορεί να σου προταθεί μια καλή οικονομική συμφωνία, αν και κάτω από το τραπέζι, θα είναι αξιόπιστη.

3ο Δεκαήμερο

Τα οικονομικά σου θα έχουν σκαμπανεβάσματα αυτές τις μέρες, με πιθανά ξαφνικά έξοδα που θα πρέπει να καλύψεις άμεσα. Αντιμετωπίζοντας την κατάσταση ψύχραιμα, θα βρεις λύσεις πιο εύκολα. Ενδέχεται να λάβεις κάποια απροσδόκητα χρήματα ή να έχεις μια καλή ιδέα για επένδυση που θα αποδώσει. Μπορεί να έχεις έντονη συζήτηση με τον εργοδότη σου για αύξηση, ή να σου κάνει εκείνος την έκπληξη. Αν είχες σίγουρη μια συμφωνία, μπορεί να χαλάσει απρόσμενα.

Ταύρος

1ο Δεκαήμερο

Ο Δίας εισέρχεται στους Διδύμους, φέρνοντας σημαντικές βελτιώσεις στα οικονομικά σου. Το εισόδημά σου μπορεί να αυξηθεί σημαντικά, είτε μέσω μιας γενναιόδωρης αύξησης, μιας νέας συνεργασίας, είτε από μία επένδυση που αποδίδει. Τα πρώτα θετικά αποτελέσματα μπορεί να φανούν από αυτή την εβδομάδα. Σε συναισθηματικό επίπεδο, θα νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τον/την σύντροφό σου, καλύπτοντας κάθε συναισθηματικό κενό. Αν είσαι ελεύθερος/η, μπορεί να συναντήσεις κάποιον/α που θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου με τη συμπεριφορά του/της

.2ο Δεκαήμερο

Αυτές τις μέρες, οι κοινωνικές σου επαφές και οι φιλίες θα σου τραβήξουν την προσοχή. Δεν σε ικανοποιούν πλέον επιφανειακές σχέσεις και αναζητάς φίλους που μπορείς να εμπιστευτείς και να στηριχθείς. Θα απομακρυνθείς διακριτικά από άτομα που δεν πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις και θα προσεγγίσεις νέα άτομα. Μια νέα γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί σε ιδανική φιλία. Αν ξεκινήσεις νέα συνεργασία με κάποιο φίλο, οι βάσεις θα είναι στέρεες και οι συμφωνίες αξιόπιστες.

3ο Δεκαήμερο

Βρίσκεσαι σε διαρκή ένταση, με το μυαλό σου να δουλεύει υπερωρίες. Έχεις πολλές ιδέες και σκέψεις, και αλλάζεις τον τρόπο που βλέπεις και ερμηνεύεις τους ανθρώπους, τις καταστάσεις, και τον εαυτό σου. Οι αλλαγές σου θα προκαλέσουν έκπληξη στους γύρω σου, ιδιαίτερα σε όσους σε γνωρίζουν καλά. Θα υπάρξουν εντάσεις, καθώς θα υποστηρίζεις απόλυτα τις απόψεις σου και δεν θα δέχεσαι αμφισβητήσεις. Στον ερωτικό τομέα, σε περιμένει μια ξαφνική και ευχάριστη γνωριμία. Αν έχεις σχέση, θα πεις κάποια πράγματα στον/στην σύντροφό σου για πρώτη φορά, προκαλώντας είτε μεγάλη χαρά είτε έκπληξη.

Δίδυμος

1ο Δεκαήμερο

Ο Δίας μπαίνει στο ζώδιό σου, φέρνοντας τύχη και ευκαιρίες σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου. Θα βελτιωθεί η ψυχολογία σου, νιώθοντας αισιοδοξία και ικανότητα να πετύχεις τους στόχους σου. Αν εκμεταλλευτείς σωστά τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, μπορείς να αλλάξεις τη ζωή σου. Αυτή την εβδομάδα, μπορεί να λάβεις μια θετική είδηση για κάποιο επαγγελματικό σου σχέδιο ή τις σπουδές σου. Με τον/τη σύντροφό σου, θα κάνετε δραστηριότητες που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα και θα ενδυναμώσουν τα συναισθήματά σας. Αν είσαι ελεύθερος/η, μπορεί να γνωρίσεις το επόμενο ταίρι σου σε ένα ταξίδι ή μέσω κοινής παρέας.

2ο Δεκαήμερο

Καθυστερήσεις και εμπόδια στη δουλειά σου μπορεί να αποδειχθούν σωτήρια αυτές τις μέρες. Έχεις αποκτήσει υπομονή και, μαθαίνοντας πληροφορίες με πλάγιο τρόπο, παίρνεις το χρόνο σου για να αλλάξεις τα σχέδιά σου. Κάθε απόφαση που θα πάρεις θα είναι καλά μελετημένη και ρεαλιστική, οδηγώντας τελικά στην επιτυχία. Θα αρχίσεις να έχεις περισσότερες επαφές με άτομα που θα λειτουργήσουν ως κρυφοί σύμμαχοι και μπορείς να τους εμπιστευτείς.

3ο Δεκαήμερο

Το μυαλό σου βρίσκεται σε χάος και δυσκολεύεσαι να βάλεις τις σκέψεις σου σε τάξη, προκαλώντας κυκλοθυμία. Οι φοβίες και τα άγχη σου έχουν αναζωπυρωθεί, αλλά ταυτόχρονα νιώθεις πεισματικά την ανάγκη να απαλλαγείς από αυτά. Θα βρεις ισορροπία αλλάζοντας τον τρόπο που σκέφτεσαι. Αν και θα χρειαστείς χρόνο για να υλοποιήσεις τις αποφάσεις σου, αυτό είναι μια καλή αρχή. Ένα μυστικό σου μπορεί να αποκαλυφθεί απρόβλεπτα, ταράζοντάς σε, ενώ μπορεί να λάβεις μια πληροφορία με περίεργο τρόπο που πρέπει να κρατήσεις κρυφή.

Καρκίνος

1ο Δεκαήμερο

Τα οικονομικά σου θα σε απασχολήσουν έντονα τις πρώτες μέρες της εβδομάδας, ειδικά όσον αφορά χρέη, οφειλές ή κληρονομικά ζητήματα. Παρόλα αυτά, θα καταφέρεις να τα τακτοποιήσεις με επιτυχία, έστω και με πλάγιους τρόπους. Αντίθετα, ένα επαγγελματικό σου σχέδιο, το οποίο ίσως έχεις δει με υπερβολική αισιοδοξία, δεν θα προχωρήσει άμεσα. Στην ερωτική σου ζωή, αν είσαι σε σχέση, θα προτιμήσεις να απομονωθείς με τον/τη σύντροφό σου για να ζήσετε τον έρωτά σας μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Αν είσαι ελεύθερος/η, μια παράνομη σχέση μπορεί να σου προσφέρει στιγμές πάθους, αλλά αυτό πιθανόν να μη σε ικανοποιήσει πλήρως. Ο Δίας από τους Διδύμους θα σε βοηθήσει ψυχολογικά, αποβάλλοντας πολλές από τις φοβίες, τα άγχη και τα κόμπλεξ σου.

2ο Δεκαήμερο

Αυτό το διάστημα, η αισιοδοξία σου και τα θετικά συναισθήματα φαίνεται να μπλοκάρονται, και δυσκολεύεσαι να διαχειριστείς καταστάσεις εκτός της καθημερινής σου ρουτίνας. Μπορεί να αντιμετωπίσεις δυσκολίες σε σπουδές, ταξίδια ή υποθέσεις νομικής φύσεως. Ωστόσο, κάποιο φιλικό σου πρόσωπο μπορεί να σου δώσει πολύτιμες συμβουλές ή να σε βοηθήσει έμπρακτα. Αν έχεις ήδη κάνει σχέδια, ίσως ένα νέο πρόσωπο που θα γνωρίσεις τώρα να σε βοηθήσει σημαντικά στην υλοποίησή τους.

3ο Δεκαήμερο

Οι επαφές με τους φίλους σου έχουν αυξηθεί τελευταία και εκμεταλλεύεσαι κάθε ευκαιρία για συναντήσεις και συζητήσεις γεμάτες νέα και πληροφορίες. Ωστόσο, μπορεί να υπάρξουν εντάσεις αν διαφωνείτε σε κάποιο θέμα, και ίσως ακούσεις πράγματα που θα σε απογοητεύσουν. Μπορεί να αποφασίσεις να απομακρυνθείς από ορισμένους φίλους. Αυτή την εβδομάδα, είναι πιθανό να κάνεις καινούριους φίλους που θα είναι ξεχωριστά άτομα και θα σε βγάλουν από τη συνηθισμένη σου ρουτίνα. Μπορεί επίσης να σου δοθεί η ευκαιρία να γίνεις μέλος σε μια ομάδα ή κοινότητα που επιθυμούσες, ενώ κάτι που θα ακούσεις μπορεί να σε σοκάρει ιδιαίτερα.

Λέων

1ο Δεκαήμερο

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου πηγαίνουν αρκετά καλά αυτή την εβδομάδα, καθώς φροντίζεις τα σημαντικά άτομα στη ζωή σου και έχεις την εύνοια της τύχης. Μπορεί να κλείσεις μια νέα συνεργασία που θα αποφέρει κέρδη ή να βελτιωθούν οι όροι μιας υπάρχουσας συνεργασίας προς όφελός σου. Στην προσωπική σου ζωή, αν είσαι σε σχέση, θα νιώσεις περισσότερη ρομαντική διάθεση με τον/την σύντροφό σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος/η, υπάρχει πιθανότητα να κάνεις μια καλή γνωριμία μέσω φίλων. Προσοχή χρειάζεται στα οικονομικά σου, καθώς έχεις την τάση να κάνεις άσκοπα έξοδα. Ο Δίας στους Διδύμους ευνοεί τις φιλίες και την κοινωνική σου ζωή, φέρνοντας νέες γνωριμίες και διευρύνοντας τον κοινωνικό σου κύκλο. Επιπλέον, μπορεί να δεις ένα μεγάλο σου όνειρο να πραγματοποιείται.

2ο Δεκαήμερο

Τα οικονομικά σου είναι στενά εδώ και καιρό, ειδικά όσον αφορά οφειλές και εκκρεμότητες προς τρίτους. Θα χρειαστεί να ασχοληθείς σοβαρά με αυτά τα θέματα για να βρεις λύσεις. Μπορεί να σου προταθεί ένας διακανονισμός που, αν και πιεστικός, θα δώσει πολλές λύσεις. Συναισθηματικά, οι ανασφάλειές σου είναι έντονες και μπορεί να οδηγηθείς σε ακραίες ή αψυχολόγητες συμπεριφορές με το άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά. Εάν υπάρξει μια νέα επαγγελματική συμφωνία, εξέτασέ την προσεκτικά καθώς μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετική, ακόμη κι αν τώρα δεν φαίνεται έτσι.

3ο Δεκαήμερο

Αυτή την εβδομάδα, επικεντρώνεσαι στο χώρο της δουλειάς, καθώς οι εξελίξεις τρέχουν και οι πληροφορίες έρχονται με γρήγορους ρυθμούς. Κάποιες από αυτές θα είναι δυσάρεστες και ίσως μια συμφωνία ή συνεργασία να χαλάσει ξαφνικά. Μπορεί να έχεις μια έντονη συζήτηση με κάποιον ανώτερό σου και τα πράγματα να ξεφύγουν. Από την άλλη πλευρά, αν δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό, μια εξαιρετική ιδέα που θα έχεις μπορεί να σε κάνει να ξεχωρίσεις και να δώσει μεγάλη ώθηση στην καριέρα σου. Επίσης, είναι πιθανό να αποφασίσεις να ασχοληθείς με ένα νέο αντικείμενο ή να βρεθεί μια νέα θέση που θα σου προσφέρει περισσότερα από την τωρινή.

Παρθένος

1ο Δεκαήμερο

Ο Δίας στους Διδύμους θα σε βοηθήσει σημαντικά στα επαγγελματικά σου θέματα. Θα αποκτήσεις φήμη και αναγνώριση, γεγονός που θα φέρει σημαντικές ευκαιρίες για πρόοδο. Μπορεί να λάβεις προαγωγή ή να δεχτείς μια εξαιρετική πρόταση για δουλειά που θα την χαρακτήριζες ως την “δουλειά των ονείρων σου”. Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, οι δουλειές σου θα αυξηθούν σημαντικά. Παράλληλα, μπορεί να φέρει την επισημοποίηση του δεσμού σου. Αυτή την εβδομάδα, ωστόσο, πρέπει να είσαι προσεκτικός στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, καθώς η επιπολαιότητα σε σημαντικά θέματα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η, μπορεί να ενθουσιαστείς με μια νέα γνωριμία, αλλά αυτός ο ενθουσιασμός θα περάσει γρήγορα.

2ο Δεκαήμερο

Αυτές τις μέρες, οι σημαντικές σχέσεις της ζωής σου έρχονται στο προσκήνιο και θα κάνεις προσπάθειες για να τις βελτιώσεις. Αν είσαι σε σχέση, θα πάρεις πιο σοβαρά κάποιες συμπεριφορές του/της συντρόφου σου και θα θελήσεις να καταλάβεις καλύτερα το σκεπτικό του/της. Ένα ταξίδι μαζί μπορεί να σας φέρει πιο κοντά, όπως και μια σημαντική απόφαση για το κοινό σας μέλλον. Αν είσαι ελεύθερος/η, θα είσαι επιλεκτικός στις γνωριμίες σου και θα δώσεις ευκαιρία μόνο σε όποιον/α θεωρείς πραγματικά αξιόλογο/η. Με την ίδια σοβαρότητα θα διαχειριστείς και τις επαγγελματικές συνεργασίες σου. Γενικότερα, θα έχεις πιο θετική σκέψη για το μέλλον και θα προσπαθήσεις να μην επαναλάβεις λάθη του παρελθόντος.

3ο Δεκαήμερο

Αυτή την εβδομάδα προσπαθείς να ξεφύγεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να ανοίξεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Θα έχεις αρκετές ευκαιρίες να μάθεις νέα πράγματα και να αποκτήσεις νέες γνώσεις και δεξιότητες. Πιθανώς να γνωρίσεις κάποιο άτομο που θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα αλλιώς. Από την άλλη, μπορεί να έχεις απρόσμενες αλλαγές στα σχέδια σου για το επαγγελματικό σου μέλλον ή τις σπουδές σου, που θα σε αγχώσουν μέχρι να βρεις και πάλι τον ρυθμό σου. Αν έχεις κανονίσει ταξίδι, μπορεί να αναβληθεί. Αν είσαι σε σχέση, θα περάσεις ποιοτικό χρόνο με τον/την σύντροφό σου, κάνοντας δραστηριότητες που δεν έχετε δοκιμάσει πριν. Αν είσαι ελεύθερος/η, μπορεί να γνωρίσεις κάποιον/α που θα σε κάνει να αισθανθείς μοναδικά, μέσω των νέων σου ενδιαφερόντων.

Ζυγός

1ο Δεκαήμερο

Οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας θα είναι γεμάτες από διασκέδαση, χαρούμενες συναντήσεις, έρωτα και φλερτ. Θα περάσεις χρόνο με τα αγαπημένα σου άτομα, θα ασχοληθείς με τα χόμπι σου, θα ξεφύγεις από τη ρουτίνα σου και θα γεμίσεις από θετικά και αισιόδοξα συναισθήματα. Η δημιουργικότητα και οι εμπνεύσεις σου θα είναι σε πολύ καλό επίπεδο και έτσι θα εξελίξεις κάποια σχέδιά σου. Με το άλλο σου μισό νιώθετε να είστε καλύτερα από ποτέ και θέλετε να περνάτε όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί, αν και κάποιες φορές το παρακάνετε και αφήνετε πίσω τις υποχρεώσεις σας. Αν είσαι ελεύθερος/η, θα κάνεις μία πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία σε κάποιο ταξίδι ή σε ένα μέρος που δεν επισκέπτεσαι συχνά, ενώ μπορεί να ξεκινήσεις και κάποια σχέση από απόσταση. Ο Δίας από τους Διδύμους σου δίνει την εύνοιά του σε θέματα σπουδών, επαγγελματικών σχεδίων και σε ό,τι επιλέξεις να κάνεις για την προσωπική σου εξέλιξη, όπως ταξίδια. Επίσης, μπορείς να περιμένεις θετικές εξελίξεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό ή νομικές υποθέσεις.

2ο Δεκαήμερο

Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας και της δουλειάς αρχίζουν να μπαίνουν σε μία τάξη αυτή την εβδομάδα. Παράλληλα, η διάθεσή σου θα ανέβει εξαιτίας μιας καλής εξέλιξης στα οικονομικά σου σε σχέση με κάποιο χρέος σου ή ένα κληρονομικό ζήτημα. Όλο αυτό το κλίμα σταθερότητας θα σε βοηθήσει πολύ και σε ψυχολογικό επίπεδο, αφού οι ανασφάλειες και οι φόβοι σου θα υποχωρήσουν και θα αρχίσεις να βλέπεις δειλά δειλά πως υπάρχει φως στο τούνελ. Εάν είχες κάποιες οφειλές ή χρέη, επίσης θα μπορέσεις να τα βάλεις πιο εύκολα σε πρόγραμμα. Με τον/την σύντροφό σου, μπορείτε να επικοινωνείτε καλύτερα για ζητήματα της καθημερινότητας, κάτι που θα είναι πολύ καλό τόσο για την ψυχολογία σου όσο και για τη σχέση σου.

3ο Δεκαήμερο

Αυτές τις μέρες θα χρειαστεί να ασχοληθείς με τις οικονομικές σου υποχρεώσεις προς τρίτους, αφού κάποια ξαφνική εξέλιξη θα σε αναγκάσει να δεις με περισσότερη σοβαρότητα τέτοιου είδους εκκρεμότητες. Πολύ πιθανό να σου προκύψουν τώρα και καινούρια χρέη από το πουθενά. Από την άλλη, μπορεί να έχεις αναπάντεχα νέα για κάποια κληρονομιά ή να υπάρξει κάποια αλλαγή στο εισόδημα του/της συντρόφου σου. Σε ψυχολογικό επίπεδο, ίσως μάθεις κάτι που θα σε ταράξει σε σχέση με κάποιο πρόσωπο για το οποίο τρέφεις συναισθήματα, και πιθανώς να βγουν στην επιφάνεια κάποια απωθημένα σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν καβγάδες αν αποφασίσεις να κάνεις μαζί του μια συζήτηση. Ίσως να κάνει ξαφνική επανεμφάνιση ένα πρώην ταίρι σου, αλλά δεν είναι βέβαιο πως θα το χαρείς.

Σκορπιός

1ο Δεκαήμερο

Στις αρχές της εβδομάδας θα ασχοληθείς περισσότερο με θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένειά σου, αλλά δεν θα δυσκολευτείς να βρεις τις κατάλληλες λύσεις, ειδικά αν τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις είναι οικονομικής φύσεως. Αυτή η περίοδος, με τον Δία στους Διδύμους, είναι εξαιρετική για να τακτοποιήσεις ή ακόμα και να αποπληρώσεις χρέη και οφειλές. Είναι πολύ πιθανό να λάβεις χρήματα από κάποια αποζημίωση, κληρονομιά ή ακόμα και από την πλευρά του συντρόφου. Γεγονός είναι πως θα πάρεις ανάσα και ίσως να αποφασίσεις να επενδύσεις τα χρήματά σου για να τα πολλαπλασιάσεις. Στην ερωτική σου ζωή, επίσης, ευνοείσαι, αν και αυτή την εβδομάδα καλό θα ήταν να αποφύγεις τις υπερβολικές αντιδράσεις και συμπεριφορές προς το ταίρι σου, είτε για καλό είτε για κακό, γιατί στο τέλος θα βγεις χαμένος/η. Αν είσαι ελεύθερος/η, κάποια καινούρια γνωριμία θα σε ενθουσιάσει τόσο πολύ που θα πάψεις να σκέφτεσαι λογικά και θα αφήσεις το συναίσθημα να σε οδηγήσει.

2ο Δεκαήμερο

Αυτό το διάστημα δεν θα έχεις τη διάθεση ή το χρόνο να αναλωθείς σε διασκεδάσεις και καλοπέραση, ούτε να ασχοληθείς με τα χόμπι σου ή να περάσεις χρόνο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Όλο σου το ενδιαφέρον συγκεντρώνεται στα δημιουργικά σου σχέδια και συγκεκριμένα στο πώς θα καταφέρεις να τα κάνεις πραγματικότητα. Πιθανώς να συναντήσεις δυσκολίες, αλλά το πείσμα σου θα σε στέψει νικητή/ρια και με συντονισμένες προσπάθειες και επιμονή θα έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις. Στα ερωτικά σου, επιλέγεις να έχεις κοντά σου μόνο άτομα που πραγματικά σε ελκύουν και αποφεύγεις τα ανούσια φλερτ. Δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις τώρα μία σοβαρή σχέση αν είσαι ελεύθερος/η ή αν ήδη έχεις βρει το άλλο σου μισό να πάρετε μια σημαντική απόφαση για το κοινό σας μέλλον.

3ο Δεκαήμερο

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες έρχονται στο επίκεντρο αυτή την εβδομάδα, καθώς μέσα από τις συζητήσεις που θα κάνεις με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου θα προκύψουν αναπάντεχα νέα δεδομένα. Σε ό,τι αφορά τη σχέση σου, το άλλο σου μισό θα σου εκφράσει με πρωτότυπο τρόπο τα συναισθήματά του ή θα σου πει λόγια που δεν έχεις ξανακούσει. Ωστόσο, έχε το νου σου και για ξαφνικά καβγαδάκια, καθώς από μια κουβέντα μπορεί να προκύψει μεγάλος τσακωμός ή μια άνευ προηγουμένου ένταση. Η έντασή σας, βέβαια, θα είναι μικρής διάρκειας. Σε κάποια συνεργασία είναι πιθανό να υπάρξει μία διαφωνία που θα έχει να κάνει περισσότερο με τον τρόπο σκέψης της κάθε πλευράς παρά με κάποιο ουσιώδες ζήτημα.

Τοξότης

1ο Δεκαήμερο

Με τον κυβερνήτη σου, Δία, να περνάει ακριβώς απέναντί σου στους Διδύμους, μόνο καλά πράγματα μπορείς να περιμένεις για το επόμενο διάστημα, ειδικά στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Στις υπάρχουσες συνεργασίες σου, οι συνθήκες θα αλλάξουν προς όφελός σου και μπορεί με κάποιον τρόπο να επεκταθούν. Ενδέχεται να λάβεις μια εξαιρετική πρόταση για κάποια νέα συνεργασία που θα είναι ιδιαίτερα συμφέρουσα. Στην ερωτική σου ζωή, η σχέση σου με τον/την σύντροφό σου βελτιώνεται σημαντικά. Εκτός του ότι θα λύσετε πολλά από τα προβλήματά σας, θα αρχίσετε να νιώθετε πιο έντονα συναισθήματα ο ένας για τον άλλον. Αν είσαι ελεύθερος/η, αυτή είναι μια περίοδος που μπορείς να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου.

2ο Δεκαήμερο

Η κατάσταση στο σπίτι σου εδώ και καιρό είναι περίεργη, και διαρκώς καλείσαι να αντιμετωπίσεις τα ίδια προβλήματα. Οι σχέσεις σου με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας έχουν επηρεαστεί, καθώς δυσκολεύεσαι να συνεννοηθείς μαζί τους ή επιμένουν σε λάθος συμπεριφορές. Αυτές τις μέρες θα καταφέρεις να βρεις οριστικές λύσεις στα προβλήματα που σε απασχολούν και να βάλεις τα απαραίτητα όρια στους δικούς σου. Η συμπεριφορά και τα λόγια σου μπορεί να χαρακτηριστούν σκληρά, αλλά εντέλει θα πετύχεις τον σκοπό σου. Μετά από αυτό, θα δεις ότι θα αρχίσεις να λειτουργείς πολύ καλύτερα στην καθημερινότητά σου και σε σχέση με τις προσωπικές σου υποχρεώσεις.

3ο Δεκαήμερο

Αυτές τις μέρες έχεις μια αρκετά φορτωμένη καθημερινότητα με διάφορες υποχρεώσεις που σε κρατούν συνεχώς απασχολημένο/η. Το χειρότερο, όμως, δεν είναι ο φόρτος εργασίας, αλλά οι ξαφνικές αλλαγές στο πρόγραμμά σου και τα πάσης φύσεως απρόοπτα που σου τρώνε τον χρόνο και σπάνε τα νεύρα. Μπορεί να έχεις έναν καβγά με κάποιον από τους συναδέλφους σου, που, αν και θα έχει ένταση, δεν θα καταλήξει σε παρεξήγηση ή μούτρα. Πρόσεξε, όμως, να μην πεις πολλές χοντράδες, γιατί μπορεί να ξεφύγεις και μετά να μη μπορείς να μαζέψεις όσα είπες. Με αναπάντεχο τρόπο, μπορεί να φτάσει στα αυτιά σου μια πληροφορία για τη δουλειά που είτε θα σε εκπλήξει ευχάριστα είτε θα σε ταράξει.

Αιγόκερως

1ο Δεκαήμερο

Η παρουσία του Δία στον Ταύρο θα κάνει την καθημερινότητά σου πιο εύκολη και ευχάριστη. Τα προβλήματα στη δουλειά σου ή σε άλλες υποχρεώσεις σου θα εξαλειφθούν σχεδόν εντελώς. Μπορείς ακόμα να περιμένεις επιπλέον παροχές από τη δουλειά σου, οι οποίες θα σημαίνουν οικονομική άνοδο. Ήδη από αυτήν την εβδομάδα, μπορεί να υπάρξει μια καλή εξέλιξη που θα σε κάνει να νιώσεις ακόμα πιο ασφαλής. Στον τομέα του έρωτα, αν είσαι ελεύθερος/η, μπορεί να ξεκινήσεις ένα φλερτ με έναν συνάδελφο που θα σου τονώσει την αυτοπεποίθηση. Αν είσαι σε σχέση, αρχίζετε να έρχεστε πιο κοντά μέσα από απλά πράγματα.

2ο Δεκαήμερο

Αυτήν την περίοδο δεν είσαι πολύ ανοιχτός/η σε συζητήσεις και συναναστροφές, προτιμώντας να κρατάς ό,τι σκέφτεσαι για τον εαυτό σου. Ωστόσο, οι άλλοι βλέπουν έναν καλό ακροατή σε σένα και εμπιστεύονται να τους δώσεις συμβουλές. Καλά νέα αναμένονται σχετικά με την εξέλιξη κάποιου σχεδίου σου, ενώ μια νέα γνωριμία ενδέχεται να εξελιχθεί σε κάτι καλό.

3ο Δεκαήμερο

Αυτήν την εβδομάδα η καθημερινότητά σου δεν θα είναι βαρετή, καθώς κάθε λεπτό μπορεί να κρύβει μια έκπληξη. Έχεις τρομερές εμπνεύσεις και ιδέες σε δημιουργικά σχέδια και η ευκαιρία να κάνεις κάτι πρωτότυπο είναι εδώ. Επιπλέον, η συναισθηματική σου ζωή πηγαίνει καλά, ενώ μια νέα γνωριμία ενδέχεται να αποδειχθεί μοιραία.

Υδροχόος

1ο Δεκαήμερο

Ξεκινά μια περίοδος γεμάτη αισιοδοξία, δημιουργικότητα και διασκέδαση για σένα. Θα έχεις εξαιρετικές ιδέες και θα ασχοληθείς με τα δημιουργικά σου σχέδια, ενώ ενδέχεται να έχεις κέρδος από τα χόμπι σου ή ακόμα και από τυχερά παιχνίδια. Με τα αγαπημένα σου πρόσωπα ή τα παιδιά σου, θα ζήσετε πολλές αξέχαστες εμπειρίες. Εάν σκέφτεσαι να αποκτήσεις παιδί, είναι μια πολύ καλή περίοδος για να ξεκινήσεις προσπάθειες. Και στον τομέα του έρωτα, θα υπάρχουν ευκαιρίες για να ζήσεις τις ονειρεμένες σου στιγμές.

2ο Δεκαήμερο

Προβληματίζεσαι ξανά για τα οικονομικά σου και ενδέχεται να ψάξεις για νέους τρόπους να περιορίσεις τα έξοδά σου ή να αυξήσεις τα έσοδά σου. Είναι επίσης καλή περίοδος για να ασχοληθείς με οικονομικά θέματα αναφορικά με ακίνητα ή άλλες περιουσίες. Η οικογένειά σου μπορεί να σε υποστηρίξει σε αυτήν την περίοδο, βοηθώντας σε οικονομικά ή άλλα θέματα. Παράλληλα, μπορεί να αισθάνεσαι τις τύψεις σου για περιττά έξοδα που έκανες προηγουμένως.

3ο Δεκαήμερο

Στον τομέα της οικογενειακής ζωής, μπορεί να υπάρξουν έντονες αντιζηλίες και καβγάδες. Η κατάσταση είναι περίεργη και μπορεί να απαιτήσει προσπάθειες από όλα τα μέλη της οικογένειάς σου για να βρεθούν λύσεις. Παράλληλα, μπορείς να λάβεις οικονομική ενίσχυση από την οικογένειά σου ή από ακίνητη περιουσία.

Ιχθύς

1ο Δεκαήμερο

Η παρουσία του Δία στον Ταύρο θα φέρει οικογενειακές υποθέσεις σου σε ευνοϊκό φως. Είναι πιθανό να βρεις λύσεις σε προβλήματα και να έρθουν διευκολύνσεις. Επίσης, μπορεί να εμφανιστούν ευκαιρίες σχετικά με την ακίνητη περιουσία σου, είτε πρόκειται για αγοραπωλησία ενός ακινήτου είτε για εκμετάλλευσή του. Αν σκέφτεσαι να μετακομίσεις, η αλλαγή αυτή θα γίνει με τις καλύτερες προϋποθέσεις και θα είναι μακροπρόθεσμα επωφελής.

2ο Δεκαήμερο

Αυτές τις ημέρες, εστιάζεις στην κατάκτηση των ονείρων και των στόχων σου με σοβαρότητα και ρεαλισμό. Αν και μπορεί να αντιμετωπίζεις ανασφάλειες, οργανώνεις τα βήματά σου με σοβαρότητα. Είναι η κατάλληλη στιγμή για σημαντικές συζητήσεις και συμφωνίες που θα τηρηθούν. Στις προσωπικές σου σχέσεις, θα είσαι ο σύμβουλος που χρειάζονται οι άλλοι.

3ο Δεκαήμερο

Η επικοινωνία σου αυτή την περίοδο είναι έντονη και μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις με φίλους και συγγενείς. Ωστόσο, στις σχέσεις σου, θα είσαι γοητευτικός και γλυκολόγος, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος καβγά. Από την άλλη, πρόσεξε να μην εκφράζεις προκλητικά τις απόψεις σου, καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει αντιδράσεις.

Keywords
ζωδια σημερα, νέα, δραση, βασεις, εκκρεμότητες, φλερτ, χρεος, φως, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, ομαδα διας, τελος ακινητης περιουσιας, τελος ακινητων, Καλή Χρονιά, κοινωνικη συμφωνια, αλλαγη ωρας 2012, ξανα, αποτελεσματα, ακινητα, δουλεια, θεμα, καριερα, κριος, ονειρο, οριζοντες, παιχνιδια, περιοδος, προγραμμα, σωτηρια, τυχη, φιλια, φλερτ, φως στο τουνελ, φως, ψυχολογια, ωθηση, αυξηση, αισιοδοξια, αποζημιωση, απλα, απωθημενα, ατομο, αυτια, αυτοπεποιθηση, βρισκεται, γεγονος, γινει, γνωριμια, γοητευτικος, δεχεσαι, διαστημα, δοθει, δωσει, ευκαιρια, ευκολα, υπαρχει, εκμεταλλευση, εκκρεμότητες, εβδομαδα, ενθουσιασμος, εξελιξη, εξοδα, επικοινωνια, επενδυσεις, επιτυχια, ερχονται, ευνοια, ζωη, ζησετε, ζωδιο, ζωης, ιδεα, ιδεες, ιδια, υπομονη, θετικη σκεψη, ισορροπια, κλιμα, λαθη, λαθος, λογια, μακρια, μυστικο, μπορεις, μπορειτε, μυαλο, νευρα, ομαδα, οικογενεια, ορια, οφελος, παιδι, παιδια, πεισμα, προβληματα, σιγουρη, συγκεκριμενα, συζητηση, σκεφτεσαι, σκεψεις, σπιτι, σχεδια, σχεδιο, ταξιδια, ταση, τυχερα παιχνιδια, τυψεις, υλοποιηση, φοβιες, φημη, φορα, χαος, χαρα, ψυχολογικα, αφιερωσεις, ασφαλεια, βηματα, δουλειες, δωσεις, για σενα, γνωσεις, ιδιαιτερα, κομπλεξ, νιωθεις, πληροφοριες, ταξιδι, θεματα, θετικα
Τυχαία Θέματα
Ζώδια, 2705, 0206,zodia, 2705, 0206