Ζήτησαν συγγνώμη οι Γερμανοί

Η γερμανική ομοσπονδία απολογήθηκε στους Σουηδούς για τον τρόπο που στελέχη της «νατσιοναλμάνσαφτ» πανηγύρισαν το γκολ του Τόνι Κρόος.

Πρόβλεψε το σκορ των αγώνων του Mundial και κέρδισε 1 ταξίδι στην Ισπανία για να δεις τον αγώνα του International Champions Cup μεταξύ Ατλέτικο Μαδρίτης και Ίντερ

Οι Γερμανοί νίκησαν τους Σκανδιναβούς στις καθυστερήσεις και με την επίτευξη του γκολ, οι Γκέοργκ
Μπεχλάου και Ούλι Βόιγκτ (στελέχη της γερμανικής ομοσπονδίας) πετάχτηκαν από τον πάγκο πανηγυρίζοντας προκλητικά μπροστά στους Σουηδούς και προκαλώντας την αντίδραση του τεχνικού Γιάνε Άντερσον αλλά και παικτών των αντιπάλων.

Γρήγορα πάντως οι τόνοι έπεσαν και η DFB απολογήθηκε μέσω Twitter.

«Ήταν ένα έντονο συναισθηματικά παιχνίδι. Στο τέλος, κάποιες αντιδράσεις και χειρονομίες από στελέχη μας προς τον σουηδικό πάγκο ήταν υπερβολικά συναισθηματικές. Αυτό δεν είναι το στυλ μας. Απολογηθήκαμε προς τον Σουηδό προπονητή και την ομάδα του», ανέφεραν οι Γερμανοί, κλείνοντας το «τιτίβισμα» με την λέξη «Ursäkta» που θα πει «συγγνώμη» στα σουηδικά.

Es war ein emotionales Spiel. Am Ende war die eine oder andere Reaktion oder Geste unseres Betreuerstabes in Richtung der schwedischen Bank zu emotional. Das entspricht nicht unserer Art. Dafür haben wir uns beim schwedischen Trainer & seinem Team entschuldigt. Ursäkta! #GERSWE

— Die Mannschaft (@DFB_Team) 23 Ιουνίου 2018
Keywords
Τυχαία Θέματα