Ο Κέβιν Νοξ βλέπει τον ήλιο με τα μάτια

Ο Ρούκι της Νέας Υόρκης Κέβιν Νοξ, παραχώρησε συνέντευξη στη New York Post και από τα λεγόμενά του προκύπτει ιδιαίτερα φιλόδοξος. Δεν αρκείται στην μετριότητα και θέλει από την πρώτη του κιόλας σεζόν να δείξει ποιος πραγματικά είναι. Διαβάστε τη συνέντευξή του.

-Καίγεσαι να γίνεις μεγάλος;

«Ναι, για τον λόγο αυτό αγαπώ τόσο πολύ αυτό το άθλημα, γι΄ αυτό παίζω και αυτός είναι ο στόχος μου. Θέλω να γίνω μεγάλος. Θέλω να δω το όνομά μου κρεμασμένο στην οροφή μια μέρα, να μπω στο Hall of
Fame. Ξέρω ότι είμαι πολύ μικρός και έχω πολύ δρόμο ακόμα διαβώ, αλλά έχω πραγματική θέληση να δουλέψω και έχω θέληση να κάνω ότι απαιτείται για να μπω στο Hall of Fame. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα να είμαι ο καλύτερος όλων των εποχών για τη Νέα Υόρκη».

-Είδαμε στο twitter σου: «Αν φοβάσαι την αποτυχία τότε δεν αξίζει να πετύχεις»…

«Κάθε ένας που τα κατάφερε, σε οποιοδήποτε σπορ, τένος, μπάσκετ, ποδόσφαιρο, βόλεϊ, κολύμβηση δεν έχει σημασία όλοι απέτυχαν. Όλοι θα αποτύχουν κάποτε. Το θέμα είναι πως θα επιστρέψεις. Ο Κόμπι, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, όλοι απέτυχαν κάποια στιγμή στη ζωή τους. Έχασαν παιχνίδια, αλλά ποτέ δεν τα παράτησαν. Ήθελαν να είναι μεγάλοι, έτσι συνέχισαν να προσπαθούν και ολοκληρώθηκαν».

-Γιατί τα μεγάλα παιχνίδια σου αρέσουν τόσο πολύ;

«Λατρεύω να είμαι στο γήπεδο, οι στριγκλιές, οι φωνές. Μου αρέσει ο εκνευρισμός και όλα αυτά. Είναι ένας από τους λόγους που ζω γι’ αυτό μου αρέσουν τόσο πολύ».

-Είναι τρελαμένος και στα εκτός έδρας;

«Ναι αυτό μου δίνει κίνητρο. Θέλω να βάζω καλάθι και να τους ακούω όλους να σταματάνε τις φωνές».

-Πόσο πολύ από το ταλέντο σου μπορείς να δείξεις την πρώτη σου χρονιά;

«Νομίζω ότι μπορώ να έρθω γρήγορα και να δείξω την ευστροφία μου».

-Ποιος είναι ο στόχος σου;

«Να είμαι ο ρούκι της χρονιάς. Αυτό θέλω να μπει στον τοίχο του δωματίου μου. Αυτό είναι που θέλω, γι΄ αυτό πρόκειται να δουλέψω. Δεν μου αρέσει να βάφω τους τοίχους μου, μου αρέσει να βάζω κομμάτια από χαρτί και ένα από αυτά θέλω να είναι του ρούκι της χρονιάς. Κάθε μέρα που ξυπνάω, αυτό σκέφτομαι και ξέρω ότι θα δουλέψω πολύ γι’ αυτό».
Keywords
Τυχαία Θέματα