Ζήσε την κάθε μέρα με τον δικό σου τρόπο, "Go for Great"!

Ο Γιάννης γνωστός στην Αμερική και ως “Greek Freak” έχει κάνει τους πάντες να μιλούν γι’αυτόν έχοντας διαγράψει, μόλις στα 24 του χρόνια, μια συναρπαστική πορεία με αποκορύφωμα την κατάκτηση του αξιοζήλευτου τίτλου του MVP Ο επόμενος στόχος δεν είναι άλλος από το Μουντομπάσκετ που θα διεξαχθεί στην Κίνα τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Φορώντας την αγαπημένη του φανέλα, αυτή της Εθνικής ομάδας, ο Γιάννης στοχεύει στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου παρέα με τα υπόλοιπα παιδιά της επίσημης αγαπημένης. Στην προσπάθειά του αυτή, το STR8 θα είναι δίπλα

του για να τον στηρίξει και να δείξει σε κάθε νέο άνδρα πως πρέπει να ακολουθεί το πάθος του και να ξεπεράσει τα όριά του.

Το STR8 τιμώντας τον άνθρωπο που χάρισε σε όλους μας στιγμές συγκίνησης και ενσαρκώνει καλύτερα από όλους απόλυτα το μήνυμα της μάρκας, Go For Great, στήριξε τη φιλανθρωπική δράση του Γιάννη στο Give N Rise Charity Event που έλαβε χώρα στη Μύκονο στις 06/07. Αντίστοιχα, δεσμεύεται να συνεχίσει να στηρίζει και άλλες δράσεις κοινωνικού περιεχομένου, με στόχο να συμβάλλει στη βελτίωση της ζωής των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα