Δημοπράτηση του βιβλίου του Γκόρντον Μάρεϊ

09:34 30/7/2019 - Πηγή: To10.gr

Ο «Αγώνας κατά της Άνοιας» είναι ένα ίδρυμα που δημιουργήθηκε από τον σερ Τζάκι Στιούαρτ προκειμένου να βρεθεί η λύση σε αυτό το μεγάλο πρόβλημα. Η Porter Press International από τη μεριά της, αποτελεί μια εταιρεία εκδόσεων που ασχολείται με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Το τελευταίο της δημιούργημα αφορά το βιβλίο Gordon Murray: One Formula – 50

years of car design. Κάθε βιβλίο «Race Against Dementia Edition» θα δημοπρατείται ανά τακτά χρονικά διαστήματα κατά τη διάρκεια μηχανοκίνητων εκδηλώσεων, με την πρώτη να έχει ήδη γίνει στο Goodwood Festival of Speed.

Το έργο είναι δίτομο και περιλαμβάνει μια ειδική κασετίνα του Μάρεϊ, πασίγνωστου σχεδιαστή αγωνιστικών αυτοκινήτων της Formula 1, μαζί με διάφορα άλλα ενδιαφέροντα, όπως DVD από το BBC που ασχολείται με την καριέρα του Μάρεϊ.

Συν τοις άλλοις, στην κασετίνα περιέχονται υπογεγραμμένα σκίτσα από τον Μάρεϊ, αυτόγραφα, με το εξώφυλλό της να είναι από ανθρακόνημα, υλικό που χρησιμοποίησε πολύ ο Μάρεϊ. Συν τοις άλλοις, στο βιβλίο περιέχονται δύο σελίδες. Η μία είναι γραμμένη από τον σερ Τζάκι Στιούαρτ για τον Μάρεϊ και η άλλη από τον Μάρεϊ για τον Στιούαρτ (πρώτος τόμος).

Η πρώτη δημοράτηση έγινε στο Goodwood Festival of Speed στις 5 Ιουνίου προκειμένου να τιμηθεί ο πρώην οδηγός αγώνων της Formula 1, καθώς συμπληρώθηκαν 50 χρόνια από την κατάκτηση του πρώτου τίτλου στην καριέρα του και τα 80 από τότε που είδε το πρώτο φως της ζωής.

Το βιβλίο έχει συγγραφεί από τον Φίλιπ Πόρτερ.

Πηγή: Porter Press International

Keywords
Τυχαία Θέματα