Επιβεβαίωσε την αποχώρηση Μπέιλ ο Ζιντάν

Ο Γκάρεθ Μπέιλ θα αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης, το καλοκαίρι, με πιθανό προορισμό το Μάντσεστερ και τη Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου, ο πρόεδρος της «βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ, είναι έντονα δυσαρεστημένος από τον Ουαλό σταρ και έχει αποφασίσει να τον παραχωρήσει, όπως και ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο Ουαλός διεθνής
επιθετικός πληροφορήθηκε, μάλιστα, τις προθέσεις του Ζιντάν, ότι δεν υπολογίζεται για την επόμενη σεζόν. Μετά την προηγούμενη αποχώρηση του Ζιντάν από τον πάγκο ο Μπέιλ αποφάσισε να παραμείνει στους «μερένγκες», ωστόσο, μετά την επιστροφή του Γάλλου τεχνικού το κλίμα άλλαξε εντελώς και ετοιμάζει τις αποσκευές του για το Μάντσεστερ.

Μετά την ήττα της «βασίλισσας» με 3-1 από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ ο Γάλλος προπονητής της Ρεάλ τόνισε για την περίπτωση του Μπέιλ: «Η περίπτωση του Γκάρεθ είναι προφανής. Οι πράξεις μου μιλάνε, δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω. Θα δούμε τι θα κάνω την άλλη βδομάδα και τι θα γίνει τον επόμενο χρόνο», τόνισε σχετικά ο «Ζιζού», επιβεβαιώνοντας, έμμεσα, την αποχώρηση του διεθνή άσου. Το κόστος της μεταγραφής του στη Μάντσεστερ αναμένεται να ξεπεράσει τα 60 εκατ. ευρώ.
Keywords
Τυχαία Θέματα