Ζιντάν: «Απαιτητικά τα παιχνίδια με τη Λίβερπουλ»

Ζιντάν: «Απαιτητικά τα παιχνίδια με τη Λίβερπουλ»gdouskasΠαρ, 03/19/2021 - 19:06

Για την 28η αγωνιστική της La Liga η Ρεάλ Μαδρίτης ταξιδεύει στο Βίγο για την αναμέτρηση με τη Θέλτα (20/3, 17:15) και στη συνέντευξη Τύπου ο Ζινεντίν Ζιντάν αναφέρθηκε στη Λίβερπουλ, προσεχή αντίπαλο των Μαδριλένων για τα προημιτελικά του Champions League, αλλά και στην αγωγή που θα ακολουθήσει ο Εντέν Αζάρ.

«Γνωρίζουμε

τις δυσκολίες σε αυτό το επίπεδο, οι αγώνες με τη Λίβερπουλ θα είναι πολύ απαιτητικοί, ειδικά σε ότι αφορά στη φυσική κατάσταση. Αλλά έως εκεί. Ποτέ δε λέω εάν μια κλήρωση είναι καλή ή όχι.

Για τον Αζάρ το πιο σημαντικό είναι να αναρρώσει σωστά. Δεν πρόκειται να υποβληθεί σε επέμβαση, έχουμε διαφορετικό σχεδιασμό και θα εμμείνουμε σε αυτόν. 

Δεν κοιτάζω το μέλλον, παρά την καθημερινότητα. Μπορεί να υπογράψεις 10ετές συμβόλαιο και την επόμενη ημέρα να απολυθείς».

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Real Madrid - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #realmadridfc Real Madrid ΙΣΠΑΝΙΑ Στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της αναμέτρησης με τη Θέλτα, ο Γάλλος προπονητής των Μαδριλένων αναφέρθηκε στην κλήρωση του Champions League αλλά και στον Εντέν Αζάρ. Article publish on Παρ, 03/19/2021 - 19:06 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα