Ζάλγκιρις – Αρμάνι 64-69: Απόδραση οκτάδας από το Κάουνας

Ζάλγκιρις – Αρμάνι 64-69: Απόδραση οκτάδας από το ΚάουναςckaouΠαρ, 03/05/2021 - 22:15

Με τον Σαβόν Σιλντς να είναι παίκτης – ορχήστρα και τον Κάιλ Χάινς καθοριστικό στο φινάλε, η Αρμάνι άλωσε το Κάουνας και πήρε νίκη – χρυσάφι που την εδραιώνει στην οκτάδα. 

Δύο ημέρες πριν η Αρμάνι είχε δεχτεί 100 πόντους από την Φενέρμπαχτσε, όμως αυτή τη φορά η εικόνα ήταν τελείως διαφορετική. Οι Λομβαρδοί επέτρεψαν μόλις 13 πόντους σε πρώτη και τρίτη περίοδο, είχαν το προβάδισμα από την αρχή ως το τέλος και εν τέλει κέρδισαν δίκαια. 

Ο

Κέβιν Πάντερ είχε 9 πόντους στην πρώτη περίοδο και έβαλε τις βάσεις, όμως δεν θα μπορούσε να τα καταφέρει χωρίς βοήθειες. Ο Σιλντς ήταν απολαυστικός με 23 πόντους, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ, ούτε ένα λάθος και σπουδαίο αμυντικό παιχνίδι και ο Χάινς έδειξε την εμπειρία και την προσωπικότητα του στην τέταρτη περίοδο με 4 πόντους, 2 μπλοκ και 1 ασίστ. 

Η Ζάλγκιρις ήταν πεισματάρα, μείωσε ως το 62-64, όμως έκανε δύο συνεχόμενα λάθη στο φινάλε και τελικά ηττήθηκαν στην Ζαλγκίριο Αρένα μετά από 7 σερί νίκες και  την ήττα από την Μπαρσελόνα στις 4 Δεκέμβρη. Οι συνήθεις ύποπτοι Γκριγκόνις (17π) και Λοβέρν (15, 9ρ) ήταν ξανά εκεί, ο Λεκάβιτσους έφερε ηλεκτρισμό από τον πάγκο (11π), όμως ο Γουόκαπε έκανε την χειρότερη εμφάνιση της σεζόν μένοντας στο μηδέν (0/5 σουτ, 4 ασίστ). 
 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Zalgiris Kaunas - Μπάσκετ Armani Milano - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Zalgiris Kaunas ΔΙΕΘΝΕΙΣ Με τον Σαβόν Σιλντς να είναι παίκτης – ορχήστρα και τον Κάιλ Χάινς καθοριστικό στο φινάλε, η Αρμάνι άλωσε το Κάουνας και πήρε νίκη – χρυσάφι που την εδραιώνει στην οκτάδα. 

Article publish on Παρ, 03/05/2021 - 22:15 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα