Ζάλγκιρις - Μπασκόνια 92 - 73: Εύκολο βράδυ για τους Λιθουανούς

Ζάλγκιρις - Μπασκόνια 92 - 73: Εύκολο βράδυ για τους ΛιθουανούςcsaranΤρί, 12/15/2020 - 22:30

Η Ζάλγκιρις υποδέχτηκε την Μπασκόνια στο Κάουνας για την 14η αγωνιστική της Euroleague στην πρώτη από τις δύο αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων στην συγκεκριμένη εβδομάδα.

Το παιχνίδι στο ξεκίνημα του δεν είχε ρυθμό κάτι όμως που άλλαξε μετά από τα πρώτα λεπτά του αγώνα. Οι γηπεδούχοι ζεστάθηκαν βρήκαν σουτ από την περιφέρεια τα οποία και έβαλαν την ώρα που οι Ισπανοί απαντούσαν κυρίως με ενέργειες κοντά στο

καλάθι.

Στο 2ο δεκάλεπτο η Ζάλγκιρις είχε ακόμα καλύτερο ρυθμό, έβρισκε εύκολους πόντους κυρίως μέσα από την ευστοχίας της από την περιφέρεια αλλά και της κακής άμυνας των αντιπάλων της, με αποτέλεσμα να χτίσει μια διψήφια διαφορά.

Η Μπασκόνια έδειξε από νωρίς σημάδια κόπωσης και δεν μπόρεσε ουσιαστικά να ακολουθήσει τον ρυθμό που επέβαλαν οι Λιθουανοί στο παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι διατήρησαν τα ποσοστά τους σε τρίποντα και δίποντα σε πολύ υψηλά επίπεδα, με αποτέλεσμα η διαφορά να αυξάνεται συνεχώς στο δεύτερο ημίχρονο με την ανώτερη τιμή της να φτάνει ακόμα και στους 25 πόντους.

Πολυφωνία στο επιθετικό κομμάτι για την Ζάλγκιρις που είχε 5 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων ενώ αγωνίστηκαν όλοι και σκόραραν οι 11 από τους 12 παίκτες.

Κορυφαίοι για τους νικητές οι Μιλάκνις και Λεκάβιτσους με 15 και 13 πόντους αντίστοιχα, ενώ για την Μπασκόνια 14 σημείωσε ο Φαλ και άλλους 12 συμπλήρωσε ο Πίτερς.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Zalgiris Kaunas - Μπάσκετ Off Off csaran Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Zalgiris Kaunas ΔΙΕΘΝΕΙΣ Χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα η ομάδα του Μάρτιν Σίλερ νίκησε και τώρα υποδέχεται ξανά στο Κάουνας την Φενέρμπαχτσε. Article publish on Τρί, 12/15/2020 - 22:30 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα