Φενέρ - Αρμάνι 71-79: Χωρίς αντίπαλο οι Ιταλοί (hls)

Φενέρ - Αρμάνι 71-79: Χωρίς αντίπαλο οι Ιταλοί (hls) navgouliΤρί, 12/15/2020 - 22:02

Το 71-79 με το οποίο η Αρμάνι κέρδισε την Φενέρ μέσα στην Πόλη δεν αντικατοπτρίζει επουδενί την πραγματική εικόνα της αναμέτρησης. Οι Ιταλοί που βρέθηκα να προηγούνται ακόμα και με 20 πόντους, απλά χαλάρωσαν στο τέλος για να έρθει αυτό το άκρως τιμητικό -8 για τους Τούρκους. 

Μόνο στην πρώτη περίοδο η Φενέρ θύμισε την ομάδα του παρελθόντος γιατί από το δεύτερο δεκάλεπτο κι έπειτα άρχισε μια άνευ προηγουμένου… κατηφόρα για την ομάδα του Κοκόσκοφ.

Η Αρμάνι ξεκινώντας από την άμυνά της που έπνιξε τους γηπεδούχους, έχτιζε διαφορά την οποία οι Τούρκοι δεν έδειχναν ικανοί να αμφισβητήσουν. 

Ο Λεντέι ήταν σε εκπληκτικό βράδυ και ξεκίνησε με 3/3 τρίποντα, όμως γενικότερα η εικόνα των φιλοξενούμενων δεν άφηνε τους γηπεδούχους να δείξουν πως… υπάρχουν στο παρκέ. Στην τελευταία περίοδο κι ενώ όλα είχαν λήξει από πολύ νωρίς, η Αρμάνι έβαλε… νεκρά στο κιβώτιο κι η Φενέρ με τις φιλότιμες ρεζέρβες της απλά πρόλαβε να μειώσει. 
 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Fenerbahce - Μπάσκετ Armani Milano - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Fenerbahce ΔΙΕΘΝΕΙΣ Το 71-79 με το οποίο η Αρμάνι κέρδισε την Φενέρ μέσα στην Πόλη δεν αντικατοπτρίζει επουδενί την πραγματική εικόνα της αναμέτρησης. Οι Ιταλοί που βρέθηκα να προηγούνται ακόμα και με 20 πόντους, απλά χαλάρωσαν στο τέλος για να έρθει αυτό το άκρως τιμητικό -8 για τους Τούρκους.
Article publish on Τρί, 12/15/2020 - 22:02 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα