Υπογράφουμε για τον Maxim Tsigalko

Maxim needs YOU!

MarkKerr, KennedyBakircioglu, TontoZolaMoukoko, JoaoPaiva, Μανώλης Δρόσος, Julius Aghahowa, TariboWest, Αναστάσης Σκαλίδης. Αυτά είναι μόνο ελάχιστα από τα εκατοντάδες πουλέν του, ρομαντικά μυθικού πλέον και κατά πολλούς καλύτερου της σειράς, ChampionshipManager 01-02. Κάθε ένας από εμάς είχε τα δικά του- για κάποιους ήταν ίδια, για άλλους διαφορετικά. Όλοι, μα όλοι όμως, κατέληγαν σε έναν: theman, themyth, thelegendMaximTsigalko.

Για να έχετε κλικάρει εδώ, κατά πάσα πιθανότητα γνωρίζετε και τί σήμαινε το CM 01-02 για τα Manager και ποιός ήταν ο Maxim.

Έχουν χυθεί άλλωστε τόνοι πραγματικής και ηλεκτρονικής μελάνης και για τα δύο. Αλλά για να θυμόμαστε οι παλιοί και να μαθαίνουν οι... νεότατοι, να αναφέρω, εν τάχει, πως αυτό ήταν το παιχνίδι στο οποίο έκανε τον πρώτο της πάταγο η σειρά, σχεδόν 10 χρόνια μετά την έναρξή της. Καταλαβαίνετε, λοιπόν, ότι δε θα ήταν καθόλου υπερβολή αν πούμε ότι η επιτυχία του FootballManagerμέχρι σήμερα οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο CM 01-02 και στη λατρεία που δημιουργήθηκε για αυτό. Και στο επίκεντρο αυτής της λατρείας βρισκόταν ο, χιλιοτραγουδισμένος στις 4 το πρωί, Λευκορώσος επιθετικός. Οι ικανότητες του, στην πραγματικότητα, φυσικά απείχαν παρασάγγας από αυτές του videogame, αλλά αυτό δεν ένοιαξε ποτέ κανέναν μας. Maximήσουν, είσαι και θα είσαι ο καλύτερος επιθετικός της καρδιά μας.

Πρόσφατα και μετά από πολλά χρόνια αναμονής, ο Tsigalko(Maksim Tsyhalka κανονικά) μίλησε για πρώτη φορά στο Ελληνικό κοινό σε συνέντευξή του στο Λευτέρη Ντανοβασίλη του gazzetta.gr. Όσοι τη διαβάσαμε το κάναμε για τις αναμνήσεις και τα βράδια καήλας που έχουμε περάσει με το ψηφιακό εαυτό του. Δυστυχώς, η τροπή που πήρε η ζωή του, όπως μας τη διηγείται, μας άφησε μόνο λύπη και συμπόνοια για έναν άνθρωπο που, λόγω αδυναμίας, δεν ήξερε καν το μέγεθος της φήμης του, μίας φήμης η οποία θα μπορούσε να του έχει προσφέρει έναν πιο άνετο βίο για αυτόν και την οικογένειά του.

Αξίζει να αφιερώσετε λίγα λεπτά από το χρόνο σας για να τη διαβάσετε και για αυτό το λόγο δε θα παραθέσω αποσπάσματα από τη συνέντευξη, πλην αυτού: “Λίγο πριν κλείσουμε την κουβέντα, κάνει μία τελευταία παράκληση: «πείτε στον κόσμο ότι χρειάζομαι βοήθεια. Σας παρακαλώ»”.Μαχαίρι στην καρδιά.

Με αφορμή την παράκληση του ποδοσφαιρικού του ήρωα, ο δημοσιογράφος (και μεγαλύτερος λάτρης του τεράστιου Μπάμπη Μπατμανίδη) Νίκος Μπόβολος ξεκίνησε άμεσα ένα online petition ζητώντας, τί άλλο; Να δώσει ο MilesJacobson, directorτου FootballManager, δουλειά στον, άνεργο πλέον, Maxim, αναγνωρίζοντας με αυτό τον τρόπο τον καταλυτικό ρόλο που έπαιξε το όνομά του στη διάδοση του παιχνιδιού! Μπράβο και πάλι μπράβο.

Η συντριπτική πλειονότητα των υπογραφόντων μέχρι στιγμής είναι από τη χώρα μας, αλλά τις τελευταίες μέρες έχει αρχίσει να διαδίδεται αυτή η προσπάθεια και στο εξωτερικό μέσω του δημοφιλούς fmscout.com!

Το τί πρέπει να κάνετε το ξέρετε. Υπογραφή εδώ και όσοι μπορούν ας κάνουν και ένα tweet στον ίδιο το Jacobson το κείμενο του fmscout. Το χρωστάμε... όχι, όχι. Είναι ιερό καθήκον όλων όσων πάτησαν continueπάνω δεξιά, όσων πήραν αναρρωτική την ημέρα κυκλοφορίας, όσων πανηγύριζαν ουρλιάζοντας μουγκά μόνοι τους στο δωμάτιό τους ξημερώματα, όσων εκτόξευσαν ποντίκια και πληκτρολόγια για εκείνο το φάβα γκόλ στο 95, όσων οι καφέδες κράτησαν 5 ώρες μέχρι να περιγράψουν όλοι τί κάναν χτες στο Champions League, όσων η σαιζόν δε ξεκινάει αν δεν κλείσουν πρώτα τους καλύτερους physios, όσων υποσχέθηκαν ένα ματς ακόμα και πέρασε τρίωρο, όσων πιστεύουν πως αν κλείσουν το παιχνίδι αλλάζει η φόρμα της ομάδας.

Όσων έχουν καεί με το Manager.

Πηγές: gazzetta.grκαι fmscout.com

Read more on [SITE_NAME]Fan Art διαγωνισμός της Ubisoft στην Ελλάδα PAX East 2015: Όλες οι πληροφορίες για το Heroes Of The StormPAX East 2015: Όλες οι νέες πληροφορίες για το Hearthstone

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα