Δεν αργεί το δεύτερο επεισόδιο του "Dragon Ball Heroes"

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του επιβεβαιώθηκε.

Έρχεται το δεύτερο επεισόδιο του προωθητικού anime του "Dragon Ball", μέσα στις ζέστες του Ιουλίου.

Για την επιβεβαίωση της ημερομηνίας μάθαμε μέσω του comicbook. Το "Dragon Ball Heroes" θα επιστρέψει, μετά την κυκλοφορία του πρώτου του επεισοδίου, επίσημα στις 16 Ιουλίου. Τα επεισόδια της προωθητικής σειράς θα προβάλλονται στο πλαίσιο του νόμου, αποκλειστικά και μόνο στην Ιαπωνία.

Προειδοποίηση: Σποραδικά

spoiler εν όψη

Στο πρώτο επεισόδιο, το οποίο διένειμε η Bandai, ο Son Goku και ο Vegeta ξεκίνησαν την αποστολή διάσωσης του Future Trunks, μετά από την προειδοποίηση του Future Mai. Στην προσπάθεια τους εγκλωβίστηκαν στο Prison Planet από τον Fu. Προκειμένου να διαφύγουν συνεργάστηκαν με απρόσμενους συμμάχους, όπως τον Goku Xeno.

Από την επίσημη σύνοψη και το τέλος του πρώτου επεισοδίου έγινε κατανοητό πως το anime θα λάβει και δεύτερο επεισόδιο. Περισσότερα όμως δεν έχουν ανακοινωθεί, ούτε υπάρχει κάποια πληροφορία που να υποδεικνύει και ένα τρίτο επεισόδιο.

Για τα πρώτα δύο επεισόδια είχαμε μάθει αρκετά από το πιο πρόσφατο trailer, σχετικά με την τοποθέτηση του και τις μάχες που έπονται. Η επίσημη σύνοψη εξήγησε πολλά περισσότερα απ'όσα περιμέναμε να δούμε.

"Ο Trunks επιστρέφει από το μέλλον για να εκπαιδεύσει τον Goku και τον Vegeta. Όμως, εξαφανίζεται αιφνιδίως. Ο αινιγματικός άντρας με το όνομα 'Fu' εμφανίζεται ξαφνικά και τους ενημερώνει πως ο Trunks είναι αιχμάλωτος στο 'Prison Planet', τις μυστηριώδεις εγκαταστάσεις που βρίσκονται σε μία άγνωστη τοποθεσία μεταξύ των συμπάντων. Η ομάδα θα αναζητήσει τα Dragon Balls προκειμένου να απελευθερώσει τον Trunks αλλά, μία ατελείωτη υπέρ-μάχη τους περιμένει! Θα καταφέρουν ο Goku και οι υπόλοιποι να σώσουν τον Trunks και να αποδράσουν από το Prison Planet;".

Σύντομα θα δούμε και την υπόλοιπη εξέλιξη του anime.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Read more on [SITE_NAME]Το anime του "Dragon Ball Heroes" έχει νέο trailerΜε ακόμα ένα anime θα συνεχιστεί το "Dragon Ball"Το Dragon Ball επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από 18 χρόνια

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα