Υποδοχή ηρωίδας στην Οσάκα

Η Ιαπωνία υποκλίθηκε στη Ναόμι Οσάκα μετά την τεράστια επιτυχία της να κατακτήσει το Αμερικανικό Όπεν νικώντας στον τελικό της Σερένα Γουίλιαμς.

Η νεαρή τενίστρια που πλέον βρίσκεται στο Νο 7 της παγκόσμιας κατάταξης, έτυχε αποθεωτικής υποδοχής από τους συμπατριώτες της, επιστρέφοντας στην Ιαπωνία. Παρά το γεγονός ότι το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο Τόκιο τις πρώτες πρωϊνές ώρες, δεκάδες δημοσιογράφοι και θαυμαστές της βρέθηκαν
στο αεροδρόμιο Χανέντα για να υποδεχθούν την Οσάκα, που έχει φύγει από την Ιαπωνία σε ηλικία τριών ετών.

«Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά. Είμαι ευτυχής που είμαι μέρος αυτής της περιπέτειας. Θέλω να συνεχίσω με τον ίδιο ρυθμό και ίσως στο τέλος της χρονιάς να βρεθώ στο Top-5 της παγκόσμιας κατάταξης. Ομως δεν θέλω να ασκήσω μεγάλη πίεση στον εαυτό μου. Προς το παρόν, απολαμβάνω αυτό που έχει συμβεί. Βασικός στόχος μου είναι να έχω καλή απόδοση στο Masters της Σιγκαπούρης (σ.σ. θα διεξαχθεί τον Οκτώβριο)».

Οσον αφορά στον κυρίαρχο μακροπρόθεσμο στόχο της, η 20χρονη πρωταθλήτρια που μεγάλωσε στις ΗΠΑ, αναφέρθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα φιλοξενήσει η πατρίδα της στο Τόκιο το 2020: «Είναι το όνειρο κάθε αθλητή. Και φυσικά ο στόχος μου είναι να συμμετάσχω και να κατακτήσω το χρυσό μετάλλιο».
Keywords
Τυχαία Θέματα