Υπό... διαπραγμάτευση η Γενική Συνέλευση

Σε ανταλλαγή ανακοινώσεων προχώρησαν σήμερα (7/1) οι διοικήσεις του ΑΣ και της ΚΑΕ Άρης με θέμα τη σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης των μελών, με μοναδικό αντικείμενο συζήτησης την ομάδα μπάσκετ. Από την πλευρά του ο Ερασιτέχνης ήρε την απόφασή του για άμεση διεξαγωγή της ρίχνοντας την ευθύνη γι' αυτό στη διοίκηση της ΚΑΕ, που με τη σειρά της απάντησε ότι διατίθεται να λάβει μέρος στη διαδικασία, όποτε αυτή οριστεί,
υπό μία σημαντική προϋπόθεση.
Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του ΑΣ Άρης επί του θέματος αναφέρει: "Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, μετά την ομόφωνη απόφασή του κατά την συνεδρίαση της Πέμπτης 3 Ιανουαρίου 2019 για την άμεση διεξαγωγή Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μελών του με μοναδικό θέμα την ΚΑΕ ΑΡΗΣ, ανακοινώνει την αναστολή της λειτουργίας της, λαμβάνοντας υπόψη του τις αγωνιστικές εξελίξεις της ανδρικής ομάδας μπάσκετ, την αρνητική στάση του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, κ. Δημήτριου Γουλιέλμου, για την άμεση διεξαγωγή της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, καθώς και τη μη σύμφωνη γνώμη του για τον τόπο διεξαγωγής της, το «Nick Galis Hall».Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ ΑΡΗΣ εύχεται στην ανδρική ομάδα μπάσκετ ΜΟΝΟ νίκες".

Μετά την ανακοίνωση του ΑΣ Άρης, η διοίκηση της "κίτρινης" ΚΑΕ εξέδωσε την εξής ανακοίνωση-απάντηση: "Η Διοίκηση της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ για μια ακόμη φορά ευχαριστεί τον Αρειανό κόσμο για την ανεπανάληπτη παρουσία του στον χθεσινό (06/01) αγώνα με τον Ήφαιστο Λήμνου και επιβεβαιώνει ότι θα είναι παρούσα σε οποιαδήποτε Γενική Συνέλευση γίνει με πρωτοβουλία του Α.Σ. ΑΡΗΣ και με θέμα τον μπασκετικό ΑΡΗ, όποτε το αποφασίσει ο Ερασιτέχνης ΑΡΗΣ, σε χώρο φυσικά Γενικών Συνελεύσεων".
Keywords
Τυχαία Θέματα