Υπερμεγέθη ανανέωση για το "This Is Us"

Τι λες τώρα...

To "This Is Us" ανανεώθηκε, όχι για μία, αλλά για τρεις νέες σεζόν.

Σύμφωνα με το Variety, το NBC, το κανάλι στο οποίο προβάλλεται η σειρά, ανανέωσε το "This Is Us" για 4η, 5η και 6η σεζόν.

"Στο τηλεοπτικό τοπίο, όπου υπάρχουν γύρω στις 500 σειρές, λίγες είναι αυτές που έχουν τον ίδιο αντίκτυπο με το ‘This Is Us’. Είμαστε υπερήφανοι που θα φέρουμε στους fans τρεις ακόμα σεζόν", είπαν οι Lisa Katz και Tracey Pakosta, πρόεδροι των τηλεοπτικών σειρών για το NBC Entertainment.

"Ένα μεγάλο ευχαριστώ και συγχαρητήρια στους εκτελεστικούς μας παραγωγούς, το cast και το συνεργείο, οι οποίοι έθεσαν νέα όρια με την πρωτοτυπία και τις ιστορίες της σειράς".

Να υπενθυμίσουμε ότι η σειρά είχε ανανεωθεί για δύο σεζόν μετά τα πρώτα επεισόδια προβολής της πρώτης της σεζόν το 2017. Τα νούμερα τηλεθέασης παραμένουν υψηλά, με 13,8 εκ. περίπου θεατές ανά επεισόδιο για την 3η του σεζόν.

Θεωρείται ως μία από τις καλύτερες σειρές της τηλεόρασης και αυτό φαίνεται από τις υποψηφιότητες που έχει λάβει ανά τα χρόνια. Έχει προταθεί για Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Δραματικής Σειράς, o πρωταγωνιστής της, Sterling K. Brown έχει κερδίσει την Χρυσή Σφαίρα Α' Ανδρικού Ρόλου σε Δραματική Σειρά, ενώ οι Mandy Moore και Chrissy Metz ήταν υποψήφιες για το αντίστοιχο βραβείο.

Η σειρά επικεντρώνεται στην οικογένεια Pearson μέσα από τρεις γενιές. Πρωταγωνιστούν οι Sterling K. Brown, Justin Hartley, Jon Huertas, Chrissy Metz, Mandy Moore, Chris Sullivan, Milo Ventimiglia και Susan Kelechi Watson. Δημιουργός είναι ο Dan Fogelman, ο οποίος εκτελεί και χρέη εκτελεστικού παραγωγού, μαζί με τους Jess Rosenthal, Donald Todd, Ken Olin, Charlie Gogolak, John Requa, Glenn Ficarra, Isaac Aptaker, Elizabeth Berger και Kay Oyegun.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN Greece Πρεμιέρα 3ου κύκλου "This is Us" αποκλειστικά στο FOX Life
Keywords
Τυχαία Θέματα