Υπάρχει ιδέα και για εναλλακτικό εξώφυλλο Borderlands 3

Οι fans θέλουν τον Psycho να τινάζει τα μυαλά του στο εξώφυλλο.

Πολλοί ήταν οι fans που ήλπιζαν να δουν έναν Psycho με τρία χέρια που πυροβολούν το κεφάλι του στο εξώφυλλο του Borderlands 3, κάτι που θα θύμιζε το μοτίβο από τα εξώφυλλα των προηγούμενων τίτλων. Απ' ο,τι φαίνεται, οι καλλιτέχνες της Gearbox το έχουν κάνει πραγματικότητα.

Σε συνέντευξη στο GameInformer, ο art

director του Borderlands 3 Scott Kester δήλωσε για το κάπως παράλογο box art "Πιστέψτε με, το βρήκαμε. Προσπαθώ να το βάλω ως εναλλακτικό εξώφυλλο, ίσως να μπορούμε να κάνουμε κάτι όπως αυτά στις Τρελές Σφαίρες (Naked Gun). Έχουμε κάνει αρκετά. Ειλικρινά όμως, σκεφτήκαμε ότι αυτό το παιχνίδι χρειαζόταν μια μικρή αλλαγή κατεύθυνσης, οπότε σκεφτήκαμε αυτό [το τελικό εξώφυλλο] ως έναν τρόπο για να το κάνουμε."

Το πρώτο Borderlands είχε στο εξώφυλλο έναν Psycho με το χέρι του σε σχήμα όπλου, όπου φαινομενικά "τινάζει τα μυαλά του" στον αέρα. Στο Borderlands 2 συνεχίστηκε το ίδιο μοτίβο, με τον Psycho να έχει και τα δύο χέρια στο πηγούνι και πίσω από το κεφάλι του να "χύνεται" το εικαστικό με τους χαρακτήρες και τον villain του παιχνιδιού. Φυσικό κι επόμενο λοιπόν οι fans να θέλουν να δουν κάτι αντίστοιχο και στο Borderlands 3, με τον Psycho να "τινάζει" για τρίτη φορά τα μυαλά του στο εξώφυλλο.

Το Borderlands 3 θα κυκλοφορήσει στις 13 Σεπτεμβρίου σε PC, PS4 και Xbox One, ενώ μπορείτε ήδη να προ-παραγγείλετε το επερχόμενο looter shooter, που έρχεται ανανεωμένο σε αρκετούς τομείς.

Ο Mike είναι το "μαντρόσκυλο" του IGN. Όταν δεν γαβγίζει μπορείτε να τον βρείτε σε Facebook, Steam και PSN.

IGN Greece50 πράγματα που μάθαμε για το Borderlands 3To Borderlands 3 θα έχει Fast Travel κι ένα σωρό από Easter EggsBorderlands 3 Gameplay: Βίντεο με τα νέα χαρακτηριστικά, το loot system και πολλά ακόμα

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα