Ξόρκισε το... κακό (Φιορεντίνα) η Αταλάντα (video)

Με τρομερή μπάλα, έναν μάγο Πάπου Γκόμες στο γήπεδο και ανατροπή του σκορ... η Αταλάντα νίκησε μετά από μια επταετία και δεκατρία ματς την Φιορεντίνα! Οι μπεργκαμάσκι επικράτησαν 3-1 αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ!

Λίγες ημέρες νωρίτερα... Αταλάντα και Φιορεντίνα είχαν έρθει ισόπαλες 3-3 στον πρώτο ημιτελικό μεταξύ τους στο Coppa Italia!

Εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί βλέποντας ξανά τις δύο ομάδες στο Μπέργκαμο!

Η Φιορεντίνα πήρε γρήγορα το προβάδισμα μόλις στο 3ο λεπτό με το γκολ
του Μουριέλ μετά το λάθος του Ντε Ρόουν και θα μπορούσε στο 11' να έχει κάνει και το 0-2 αλλά ο Γκολίνι σταμάτησε τον Κιέζα!!

Από εκεί και πέρα ακολούθησε ένας μονόλογος των γηπεδούχων! Πέντε φάσεις σε ένα δεκάλεπτο! Τέσσερις φορές ο Λαφόντ κράτησε το μηδέν αλλά δεν τα κατάφερ στο σουτ του Ίλιτσιτς που άλλαξε πορεία στο 28ο λεπτό!

Η μάχη συνεχίστηκε! Ο Λορινί δεν κατάφερε στο 31' να δώσει ξανά προβάδισμα στην Φιορεντίνα καθώς ο Γκολίνι κράτησε εντυπωσιακά το 1-1!

Στο 34ο λεπτό όμως ο Πάπου Γκόμες πήρε την μπάλα κάτω από το κέντρο και δεν σταμάτησε μέχρι να νικήσει τον Λαφόντ! Η Αταλάντα γύρισε το ματς και θα μπορούσε να έχει πετύχει κι άλλα γκολ αλλά ο Λαφόντ σταμάτησε Μαντσίνι και Γκόμες λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου το οποίό έληξε στο 2-1!

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα δεν άλλαξε. Η Φιορεντίνα πίεσε μέχρι να φτάσει στο τρίτο γκολ. Σε ένα τρομερό δίλεπτο το προσπάθησε τέσσερις φορές και τελικά έγραψε το 3-1 με κεφαλιά του Χόσενς στο 59ο λεπτό!

Ένα δοκάρι του Κιέζα ήταν η τελευταία αντίδραση της Φιορεντίνα πριν οι γηπεδούχοι χάσουν δύο ακόμη τετ-α-τετ με Γκόμες και Φρόιλερ. Μεγάλη βραδιά για την Αταλάντα που νικάει μετά από δεκατρία παιχνίδια την Φιορεντίνα

Μεγάλη βραδιά για τον κόουτς Γκασπερίνι που νίκησε μετά από δεκαπέντε ματς τους βιόλα! Η Αταλάντα μπαίνει ξανά, δυναμικά στην μάχη για ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο... η Φιορεντίνα έχασε σημαντικό έδαφος!

ΑΤΑΛΑΝΤΑ : Γκολίνι - Μαντσίνι, Τζιμσίτι, Μασιέλο (49' Παλομίνο) - Καστάνιε, Ντε Ρόουν, Φρόιλερ (88' Χάτεμπουρ), Χόσενς - Ίλιτσιτς, Γκόμες, Σαπάτα (73' Πάσαλιτς)

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ : Λαφόντ - Μιλένκοβιτς, Πετσέλα (65' Β. Ούγκο), Τσεκερίνι (85' Πιάτσα) - Λορινί (65' Νταμπό), Βερτού, Εντιμίλσον, Μπιράγκι - Κιέζα, Μουριέλ, Σιμεόνε
Keywords
Τυχαία Θέματα