Ξέσπασε η Τσέλσι, ανακούφιση στο Ολντ Τράφορντ! (videos)

Σε ένα μοτίβο που μάλλον παγιώνεται – επίθεση «φωτιά, άμυνα.. «τρόμος» - η Τσέλσι πέτυχε την 2η εκτός έδρας φετινή νίκη της στην Πρέμιερ Λιγκ, δείχνοντας πως βελτιώνει ορισμένα πράγματα στο δημιουργικό κομμάτι, αλλά ο Φράνκ Λάμπαρτ έχει ακόμη δουλειά στο ανασταλτικό!

Ο Άμπραχαμ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο στάδιο «Μουλινό» σημειώνοντας τρία γκολ για τους Λονδρέζους κι.. ένα (!) για τους γηπεδούχους (αυτογκόλ).

Το σκορ άνοιξε ο Τομόρι στο 31ο λεπτό κι ως το 55’ ο Άμπραχαμ ανέβασε το δείκτη του σκορ
στο 0-4!

Δεκατέσσερα λεπτά αργότερα «χρεώθηκε» με αυτογκόλ το πρώτο τέρμα της Γουλβς η οποία στο 85’ με τον Ιταλό Κουτρόνε έκανε το 2-4.

Στο φινάλε ένας ακόμα εκπρόσωπος της νέας γενιάς στην ομάδα της Τσέλσι ο Μέϊσον Μουντ διαμόρφωσε το τελικό 2-5.

Στο Ολντ Τράφορντ η Γιουνάϊτεντ προηγήθηκε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ράσφορντ, ένιωσε έντονες πιέσεις από τη Λέστερ ως το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου και στην επανάληψη, όταν και διόρθωσε πολλά στην μεσαία γραμμή, έχασε καλές ευκαιρίες για να ανασάνει ώσπου να τελειώσει το ματς στο αγχωτικό 1-0.

Σπουδαία νίκη της Σαουθάμπτον με 1-0 στο Σέφιλντ επί της Γιουνάϊτεντ και σημαντικός ο πόντος της Μπέρνλι στο Μπράϊτον όπου «απάντησε» με γκολ από τον Χέντρικ στις καθυστερήσεις, στο γκολ των γηπεδούχων από τον Γάλλο Μάουπαϊ.

Τα αποτελέσματα :

Μπράϊτον – Μπέρνλι : 1-1 (51’ Μάουπαϊ – 91’ Χέντρικ)
Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ – Λέστερ : 1-0 (8’ πεν, Ράσφορντ)
Σέφιλντ Γιουνάϊτεντ – Σαουθάμπτον : 0-1 (66’ Ντζενέπο)
Γουλβς – Τσέλσι : 2-5 (69’ αυτ. Άμπραχαμ, 85’ Κουτρόνε – 31’ Τομίρι, 34’, 41’, 55’ Άμπραχαμ, 96’ Μουντ)
Τόττεναμ – Κρίσταλ Πάλας : 4-0 (10’, 23’ Σον, 21’ Φαν Άαλχοτ αυτ., 40’ Λαμέλα)
Keywords
Τυχαία Θέματα