Ξεσπά ο Πρίγκιπας Αλβέρτος: “Η Σαρλίν είναι σε κακή κατάσταση- Είμαστε εύκολος στόχος, μας χτυπούν με μεγάλη ευκολία”

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος και η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό έχουν γίνει αντικείμενο πολλών φημών για το γάμο τους το τελευταίο διάστημα.

Οι δυο τους ζουν χωριστά εδώ και μήνες αφού η 43χρονη πρώην Ολυμπιακή κολυμβήτρια και μέλος της βασιλικής οικογένειας έχει μετακομίσει στη Νότια Αφρική εδώ και αρκετούς μήνες.

Οι fans της βασιλικής οικογένειας αναρωτιούνται αν ο γάμος τους περνάει κρίση λόγω αυτού του μεγάλου χρονικού διαστήματος που περνούν χώρια, με τον πρίγκιπα Αλβέρτο να δίνει για πρώτη φορά απαντήσεις, προσπαθώντας να ηρεμήσει το κλίμα.

Οι εξηγήσεις του πρίγκιπα Αλβέρτου για τον γάμο του

Ο Αλβέρτος απάντησε για την εξαφανισμένη Σαρλίν που “εγκατέλειψε” το Μονακό:

“Δεν εγκατέλειψε το Μονακό. Δεν έφυγε επειδή ήταν θυμωμένη μαζί μου ή με οποιονδήποτε άλλο. Θα κατέβαινε στη Νότια Αφρική για να επανεκτιμήσει το έργο του Ιδρύματός της εκεί κάτω και να περάσει λίγο χρόνο με τον αδερφό της και μερικούς φίλους της”.

“Υποτίθεται ότι θα ήταν μια βδομάδα μόνο, με μέγιστη διαμονή 10 ημερών, ωστόσο είναι ακόμα εκεί τώρα επειδή είχε αυτή τη μόλυνση και προέκυψαν όλες αυτές οι ιατρικές επιπλοκές”, ανέφερε ο πρίγκιπας Αλβέρτος.

“Δεν πήγε στην εξορία. Ήταν απλώς ένα ιατρικό πρόβλημα που έπρεπε να αντιμετωπιστεί”, τόνισε ο Αλβέρτος ενώ παραδέχτηκε ότι έπρεπε να είχε απαντήσει νωρίτερα σε αυτές τις φήμες: Έπρεπε να απαντήσω νωρίτερα αλλά επικεντρώθηκα στη φροντίδα των παιδιών” τονισε.

“Και σκέφτηκα ότι θα περάσουν. Αν προσπαθείς να απαντάς σε όλες αυτές τις φήμες που βγαίνουν συνεχώς, χάνεις το χρόνο σου”.Σε κακή κατάσταση η Σαρλίν με τις φήμες που κυκλοφορούν

Όπως παραδέχτηκε ο Αλβέρτος, οι φήμες που κυκλοφορούν για τον γάμο τους, κάνουν κακό τόσο στον ίδιο όσο και στη Σαρλίν.

“Φυσικά την επηρεάζουν. Φυσικά με επηρεάζουν και μένα. Η λανθασμένη ανάγνωση γεγονότων είναι πάντα επιζήμια. Είμαστε εύκολος στόχος, μας χτυπούν με μεγάλη ευκολία, επειδή είμαστε δημόσια πρόσωπα”.

Λίγες μέρες νωρίτερα, ο Αλβέρτος είχε δηλώσει ότι η Σαρλίν είναι έτοιμη να επιστρέψει στο σπίτι, μια δήλωση που αναιρέθηκε άμεσα με την διαρροή της είδησης ότι η κατάσταση της υγείας της παρουσίασε επιδείνωση και χρειάστηκε να νοσηλευτεί ξανά αιφνιδίως.

Πάντως, ο Αλβέρτος τόνισε ότι η Σαρλίν θέλει τόσο πολύ να γυρίσει στο σπίτι της, που είναι έτοιμη να μπει λαθραία σε ένα πλοίο προκειμένου να επιστρέψει στην Ευρώπη, αφού οι γιατροί της έχουν απαγορεύσει να ταξιδέψει με αεροπλάνο λόγω του προβλήματος της υγείας της.

Πηγή: The Toc

Keywords
Τυχαία Θέματα