Ξενάκη: «Θέληση για διακρίσεις»

Πρώτος αντίπαλος της ελληνικής ομάδας στο Ρότερνταμ θα είναι η Ουγγαρία, στον πρώτο επίσημο αγώνα της «γαλανόλευκης» ύστερα από τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Σπλιτ, τον περασμένο Σεπτέμβριο.

«Πρώτο σημαντικό τουρνουά της χρονιάς» χαρακτηρίζει το World Cup η Έλενα Ξενάκη. «Είμαστε έτοιμες και ενθουσιασμένες

για τους αγώνες και περιμένουμε να ξεκινήσουμε με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή περίοδο. Ο στόχος μας είναι να διεκδικήσουμε ένα εισιτήριο πρόκρισης στην τελική φάση. Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι αυτό που έρχεται, παρ’ όλα αυτά η θέλησή μας για διακρίσεις είναι πολύ μεγάλη. Η ομάδα έχει όλες τις βλέψεις να πάει πολύ καλά» συμπλήρωσε η διεθνής φουνταριστός.

Η Χρυσή Διαμαντοπούλου, η οποία επανέρχεται κάτω από την εστία της εθνικής μετά από δύο χρόνια, τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενη, η ομάδα είναι έτοιμη για τον πρώτο στόχο της χρονιάς. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και μέρα με τη μέρα θα βελτιωνόμαστε ώστε να πετύχουμε τον μεγάλο μας στόχο».

Η Βάσω Πλευρίτου από την πλευρά της επισήμανε: «Έχουμε τρία δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας που θα δώσουμε στο Ρότερνταμ. Θέλουμε να παρουσιάσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Έχουμε προπονηθεί αρκετά και είμαστε έτοιμες».

Keywords
Τυχαία Θέματα