Ιντζάγκι: «Εξαιρετική η Μπενφίκα, να είμαστε ενωμένοι για να φύγουμε ευχαριστημένοι»

Η Ίντερ βρίσκεται στην Πορτογαλία για να αντιμετωπίσει την Μπενφίκα για το πρώτο ματς της προημιτελικής φάσης του UEFA Champions League και ο Σιμόνε Ιντζάγκι δηλώνει αισιόδοξος.

Ο προπονητής των ”νερατζούρι” τόνισε πως η Μπενφίκα είναι μια εξαιρετική ομάδα και πως η δική του πρέπει να είναι μια γροθιά για να πετύχει τους στόχους της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ξέρουμε ότι την Τρίτη θα έχουμε

δύσκολο έργο απέναντι σε έναν δυνατό και ποιοτικό αντίπαλο αλλά γνωρίζουμε ότι μαζί, και πιστεύω ότι αυτή είναι η λέξη που θα χρησιμοποιήσουμε τους επόμενους δύο μήνες, μπορούμε να φύγουμε ευχαριστημένοι.

Ο στόχος ήταν να είμαστε μέσα σε όλες τις διοργανώσεις τον Απρίλιο. Υστερούμε στο πρωτάθλημα, έχουμε όμως την ευκαιρία να επιστρέψουμε».

Για την Μπενφίκα:

«Η Μπενφίκα είναι εξαιρετική ομάδα. Όπως και η Πόρτο, κυριαρχεί στο πρωτάθλημα. Η Μπενφίκα θα έρθει κατά πάνω σου, όχι πάντα, αλλά οφείλεις να παίξεις με μυαλό και καρδιά. Έχουν κάνει ένα εκπληκτικό ταξίδι στο Champions League και στο πρωτάθλημά τους.

Έχουν ποιότητα, παίκτες με τεχνική κατάρτιση, καλύπτουν τους παίκτες πολύ καλά, είτε έχουν κατοχή είτε δεν έχουν. Είναι ομάδα που τρέχει πολύ, μία ομάδα που έχει χάσει μόνο δύο φορές μέσα στο 2023 και η μία ήταν την περασμένη Παρασκευή από την Πόρτο».

Keywords
Τυχαία Θέματα