Ξεχνάει ΑΕΚ, "βλέπει" Πανιώνιο

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει περιθώριο να μείνει παραπάνω στο χθεσινό (3/2) ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα. Ο τρόπος που πήραν το ισόπαλο αποτέλεσμα έδωσε ψυχολογική ώθηση στους "ασπρόμαυρους", οι οποίοι πλέον επικεντρώνουν στην αμέσως επόμενη υποχρέωσή τους, που είναι την ερχόμενη Τετάρτη (6/1), στη Νέα Σμύρνη, με αντίπαλο τον Πανιώνιο,
στο πλαίσιο της πρώτης μεταξύ τους αναμέτρησης για τη φάση των "8" του Κυπέλλου.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν το πρωί της Δευτέρας (4/2) στη Νέα Μεσημβρία και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το ερχόμενο ματς.Όσοι αγωνίστηκαν στο ΟΑΚΑ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης σε γυμναστήριο και πισίνα. Το υπόλοιπο γκρουπ βγήκε στο γήπεδο και μετά το ζέσταμα και ένα παιχνίδι κατοχής, δούλεψε με το τεχνικό επιτελείο τόσο στην αμυντική, όσο και στην επιθετική τακτική. Στο τελευταίο μέρος διεξήχθη οικογενειακό διπλό.

Ο Χοσέ Κάνιας συνέχισε το ατομικό πρόγραμμά του, όπως και ο Πόντους Βέρνμπλουμ. Οι δύο παίκτες δεν υπολογίζονται από τον Ράσβαν Λουτσέσκου για τη Νέα Σμύρνη, όπως και ο τιμωρημένος Λέο Ζαμπά.Ο ΠΑΟΚ την Τρίτη (5/2) θα προπονηθεί στις 10:30 το πρωί στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσει για την Αθήνα.
Keywords
Τυχαία Θέματα