Βρέθηκε ο showrunner για την σειρά Hawkeye της Marvel

Ετοιμάζεται ακόμα μια σειρά της Marvel για παραγωγή.

To "Hawkeye" του Disney+ βρήκε showrunner στο πρόσωπο του πρώην σεναριογράφου του "Mad Men", Jonathan Igla, ο οποίος θα εκτελέσει χρέη σεναριογράφου και εκτελεστικού παραγωγού.

Το The Hollywood Reporter αποκάλυψε ότι ο Igla θα αναλάβει την διαχείριση της σειράς "Hawkeye" με πρωταγωνιστή τον Jeremy Renner ως Clint Barton στην

συνέχιση του ρόλου του από το Marvel Cinematic Universe (MCU). To show θα κυκλοφορήσει στο Disney+ το φθινόπωρο του 2021 ως μέρος του Phase 4 της Marvel.

Ο Igla είχε γράψει έξι επεισόδια του "Mad Men" του AMC μεταξύ 2010-2015 και ήταν επίσης story editor σε 13 επεισόδια το 2013 κι executive story editor σε άλλα 14 επεισόδια το 2014-15. Από τότε έχει δουλέψει στο "Pitch" της Fox και στο "Shut Eye" του Hulu, μεταξύ άλλων.

Δεν ξέρουμε πολλά για την πλοκή του "Hawkeye" αλλά κατά τη διάρκεια του SDCC 2019, ο επικεφαλής της Marvel, Kevin Feige, είπε ότι στο show θα "εξερευνήσουμε περισσότερο τον χρόνο του Clint Barton ως Ronin". Χτες μάθαμε και ότι η Hailee Steinfeld ίσως υποδυθεί τη μαθητευόμενη του Hawkeye, Kate Bishop.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece Marvel's Hawkeye: Ίσως βρέθηκε η Kate Bishop της σειράς Απεβίωσε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας Η έξοδος του Spider-Man από το MCU δεν εξέπληξε τους Russo

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα