Disney+: Χωρίς reboot τα Muppets για την ώρα

Υπάρχει ακόμα το Muppets Now.

Το Disney+ δεν θα συνεχίσει με την ανάπτυξη του "Muppets Live Another Day", μιας κωμικής σειράς που θα ξεκινούσε "εκεί που έμεινε το 'The Muppets Take Manhattan' του 1984 και θα επικεντρωνόταν στον Kermit, ο οποίος -πάλι- θα προσπαθούσε να επαναφέρει όλα τα Muppets ξανά μαζί και με τη βοήθειά τους, να βρουν τον εξαφανισμένο Rowlf".

Όπως

αναφέρει το Deadline. το "Muppets Live Another Day", θα είχε στο σενάριο και την εκτέλεση παραγωγής τον ηθοποιό Josh Gad (Frozen, 21, Beauty and the Beast) και τους δημιουργούς του "Once Upon a Time", Adam Horowitz και Eddy Kitsis. Η σειρά είχε μέχρι τώρα παραγγελία πιλοτικού επεισοδίου και βρίσκεται στα σκαριά εδώ κι αρκετό καιρό, αλλά εν τέλει δεν θα προχωρήσει, λόγω ασυμφωνίας μεταξύ του δημιουργικού οράματος της σεναριακής ομάδας και των ανωτέρων στο Muppet Studio που πλέον κατέχει η Disney+.

Μπορεί λοιπόν το Muppets Live Another Day" να μην γίνει, αλλά οι συνδρομητές του Disney+ έχουν ακόμα κάτι να περιμένουν από Muppets. Λόγος γίνεται για το "Muppets Now", μια σειρά μικρών επεισοδίων χωρίς σενάριο που ανακοινώθηκε από τον ίδιο τον Kermit στη φετινή D23 Expo κι αναμένεται το 2020.

Να σημειώσουμε πως το ABC προσπάθησε για μια νέα σειρά Muppets το 2015, η οποία όμως κράτησε μόνο μία σεζόν και για την οποία είχαμε πει πως "ασχέτως αν είχες ποτέ την ακαταλόγιστη λατρεία με τα Muppets, η φετινή σειρά του ABC σε κάνει να γελάς πολύ και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμένεις. Σατιρίζοντας τόσο αθώα και ταυτόχρονα πονηρά τα παρασκήνια του Χόλιγουντ και της αμερικάνικης τηλεόρασης, τα Muppets είναι σκέτη απόλαυση, με τρομερές φωνές, πολύ επιτυχημένες ατάκες και περσόνες που δεν μπορείς παρά να ταυτιστείς και να αγαπήσεις".

Όσο για άλλα reboot η αναβιώσεις, το Disney+ θα δει την επιστροφή του "High School Musical" και της "Lizzie McGuire", πέρα από πολλά Marvel και Star Wars project που θα γεμίσουν το πρόγραμμα της νέας streaming υπηρεσίας της Disney, το λανσάρισμα της οποίας αναμένεται τον Νοέμβριο του 2019.

Μάθετε τα πάντα για τις νέες σειρές της σεζόν 2019-20 στον απόλυτο τηλεοπτικό οδηγό μας.

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN Greece Απεβίωσε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας Ακυρώσεις και ανανεώσεις 2019 Dickinson — Official Teaser Trailer | Apple TV+

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα