Βρέθηκε o νεραϊδονονός της Σταχτοπούτα της Sony

Bibbidi-bobbidi-boo!

Οι συζητήσεις καρποφόρησαν και έτσι ο Billy Porter θα ενσαρκώσει τον νεραϊδονονό της Σταχτοπούτα στην live-action μεταφορά της Sony.

Σύμφωνα με το The Wrap, ο ηθοποιός θα ενταχθεί στο cast του "Cinderella", δίπλα στη γνωστή τραγουδίστρια Camila Cabello, η οποία αναμένεται να κάνει το κινηματογραφικό της ντεμπούτο με τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η Idina Menzel, η ηθοποιός που δανείζει τη φωνή της στην Elsa του "Frozen", βρίσκεται

σε συζητήσεις για τον ρόλο της Lady Tremaine, της κακιάς μητριάς της Σταχτοπούτας.

Ο Porter είναι βραβευμένος με Tony για τον ρόλο του ως Lola στο "Kinky Boots". Πρωταγωνιστεί στην σειρά "Pose" ως Pray Tell , ρόλο για τον οποίο κέρδισε το Emmy Α' Ανδρικού Ρόλου σε Δραματική Σειρά. Τον έχουμε δει επίσης και στο "American Horror Story: Apocalypse" ως Behold Chablis.

O Billy Porter στο "Pose".

Η ταινία λέγεται πως θα έχει μια πιο μουσικοχορευτική χροιά, σε αντίθεση με την εκδοχή του Kenneth Branagh (2015) με την Lily James στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η εν λόγω ταινία είχε κέρδη ύψους $543 εκ. παγκοσμίως και μπορείτε να θυμηθείτε τη γνώμη μας εδώ.

Σκηνοθέτης και σεναριογράφος θα είναι ο Kay Cannon (Blockers), ενώ η Cabello θα βοηθήσει και στη μουσική της ταινίας. Ο James Corden και ο Leo Pearlman θα είναι παραγωγοί.

Το "Cinderella" έχει ξαναζωντανέψει στη μεγάλη οθόνη με την live-action κινηματογραφική μεταφορά του 1997 με τους Brandy και Whitney Houston, ενώ από την Disney έχουμε δει και την ταινία κινουμένων σχεδίων του 1950.

Άγνωστες παραμένουν πολλές πληροφορίες ακόμα, αλλά εσείς μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για να μαθαίνετε πρώτοι ό,τι νεότερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN Greece Ρόλο κακιάς αναμένεται να αναλάβει η Idina Menzel Η Cinderella βασίλισσα του Box Office Cinderella Review

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα