Marvel's Avengers: Η τύχη της Captain Marvel στο σύμπαν του παιχνιδιού

Το είπαν και οι developer.

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα οι δημιουργοί του Marvel's Avengers φροντίζουν να μας ενημερώνουν για την προσθήκη νέων ηρώων στο παιχνίδι.

Αυτή τη φορά ήρθε η σειρά της Captain Marvel, η οποία, όπως επιβεβαίωσαν εκπρόσωποι της Crystal Dynamics στο comicbook, υπάρχει κανονικά στο σύμπαν του παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα μάλιστα είπαν: "H Kamala είναι φανατική θαυμάστριά της,

οπότε δεν γίνεται να θαυμάζεις κάποιον που δεν υπάρχει."

Μιλώντας μάλιστα για τις δυνάμεις της οι υπεύθυνοι είπαν: "Η Kamala έχει την ικανότητα να δίνει εξωπραγματικά σχήματα με το σώμα της. Μπορεί να φτάσει σε απίστευτα ύψη, μία ιδιότητα που δίνει νέες δυνατότητες στο παιχνίδι μας. Και σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει, η Kamala τρελαίνεται για επιστημονική φαντασία και φυσικά ξέρει τα πάντα για τους Avengers και φυσικά την Captain Marvel."

To παιχνίδι θα κάνει άλμα στο χρόνο ενώ τα γεγονότα του θα επηρεάζουν τους χαρακτήρες τον πρωταγωνιστών, τους οποίους μάλιστα θα δούμε να μεταβάλλονται. Οι developer δήλωσαν επίσης ότι θα προσπαθήσουν να εξισορροπήσουν τις αυθεντικές ιστορίες των comics με αυτές των ταινιών. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 15 Μαΐου 2020 σε PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows και Google Stadia.

IGN Greece Πυρά εξαπολύει ο Martin Scorsese εναντίον του MCU Η έξοδος του Spider-Man από το MCU δεν εξέπληξε τους Russo Sony: "Κλειστή η πόρτα" για τον Spider-Man στο MCU

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα