Βρέθηκε η Triss Merigold για το "The Witcher" του Netflix

Έξι ονόματα την ακολουθούν στο cast.

Μετά την κυκλοφορία του πρώτου teaser trailer, που μας σύστησε τον Henry Cavill ως Geralt, και αφού βρέθηκαν οι Ciri και Yennefer, τη θέση της στο cast έλαβε η Anna Shaffer ως Triss Merigold, όπως μεταφέρει το TVLine.

Για τη Shaffer δεν θα είναι ο πρώτος της ρόλος στον κόσμο του φανταστικού, αφού συστήθηκε στον κινηματογράφο μέσα από το franchise

του "Harry Potter" με τον ρόλο της ως Romilda Vane, η μαθήτρια του Gryffindor που προσπάθησε να δελεάσει, κάποτε, τον Harry με ένα κουτί σοκολατάκια βουτηγμένα σε μαγικό ερωτικό φίλτρο.

Για το τηλεοπτικό "The Witcher" θα μεταμορφωθεί στην Triss. Στο cast την ακολούθησαν και πέντε ακόμα ηθοποιοί, γνωστοί από τον τηλεοπτικό χώρο. Συγκεκριμένα οι Eamon Farren ("Twin Peaks") ως Cahir, Joey Batey ("Knightfall") ως Jaskier, Lars Mikkelsen ("House of Cards") ως Stregobor, Royce Pierreson ("Spectral") ως Istredd, Maciej Musiał ως Sir Lazlo και Wilson Radjou-Pujalte ("Hunter Street") ως Dara.

Οι ηθοποιοί συμπληρώνουν το cast, που περιλαμβάνει ήδη αρκετά ονόματα, των Jodhi May (Game of Thrones, Genius) ως Queen Calanthe, Bjorn Hlynur Haraldsson (Fortitude) ως ο σύζυγος της, Eist, Adam Levy (Knightfall, Snatch) ως ο δρυΐδης Mousesack, MyAnna Buring ως η επικεφαλής της ακαδημίας μάγων στην Aretuza, Tissaia, Mimi Ndiweni και Therica Wilson-Read ως μαθήτριες και η Millie Brady ως η πριγκίπισσα Renfri.

Βασισμένη στα γνωστά βιβλία του Andrzej Sapkowski και στο δημοφιλές παιχνίδι της CD Projekt Red, το "The Witcher" ακολουθεί τον "Geralt of Rivia, έναν μεταλλαγμένο κυνηγό τεράτων, ο οποίος παλεύει να βρει τη θέση του σε έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι είναι πιο πονηροί από τα τέρατα".

Πρωταγωνιστής της σειράς θα είναι ο Henry Cavill, ο οποίος ήταν και η πρώτη επιλογή της showrunner για τον ρόλο. Ο Cavill είχε αρχικά εκφράσει το ενδιαφέρον του για τον ρόλο σε συνέντευξή του στο IGN.

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα με οχτώ επεισόδια το 2019 και τον προηγούμενο Φεβρουάριο, η Hissrich αποκάλυψε την ολοκλήρωση του σεναρίου του πρώτου επεισοδίου από τους σεναριογράφους των "Daredevil" και "Jessica Jones", Sneha Koorse και Jenny Klein.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN Greece The Witcher - Επίσημο Teaser Trailer Βρέθηκαν οι Ciri και Yennefer για την σειρά του Witcher Γιατί ο Henry Cavill δεν είναι καθόλου κακή επιλογή για τον ρόλο του Geralt

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα